Lectură de un minut

29 Jul 2019 - Știri și Noutăți

MERON deschide primul coffee shop din Oradea

Abonează-te pe  

Unul dintre cele mai indragite branduri din industria cafelei de specialitate din Romania, MERON, anunta deschiderea primului coffee shop din Oradea, al 10-lea din tara, investitia totala ridicandu-se la peste 100.000 euro.

Noua locatie este situata in Lotus Mall, la intrarea principala in Atrium.

Compania tinteste deschiderea a 6 noi coffee shop-uri care urmeaza sa fie inaugurate in Timisoara, Sibiu, Bistrita, Brasov, Bucuresti pana la finalul anului 2019.

Lantul de coffee shop-uri are access la peste 80.000 de clienti lunar, care au parte de o experienta cu adevarat autentica in ceea ce priveste cafeaua de specialitate. Echipa MERON a ajuns la aproximativ 80 de persoane si se va extinde pe masura ce brandul va deschide noi coffee shop-uri.

Brandul nostru are un rol important in dezvoltarea culturii cafelei de specialitate prin pozitionarea locatiilor in zone cu trafic intens. Cu fiecare locatie pe care o deschidem, dorim sa aducem o schimbare de perceptie asupra rutinei in care ne bem cafeaua. Scopul nostru este ca fiecare consumator sa inteleaga cultura cafelei de specialitate si intregul proces prin care cafeaua ajunge la el, de la fermier pana la barista. Educatia consumatorului este un pilon important in filozofia brandului MERON, alaturi de echipa tanara si pasionata de specialty coffee”, a declarat Bogdan Ciocian, Founder & CEO MERON.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  MERON deschide primul coffee shop din Oradea