Lectură de un minut

16 Jan 2019 - Știri și Noutăți

Mercur Center Craiova tinteste in acest an noi branduri internationale

Abonează-te pe  

Dupa atragerea la finele anului trecut a doua noi branduri internationale, in premiera pentru piata locala, Mercur Center - cel mai nou si modern centru comercial din Craiova - va continua si in acest an sa imbunatateasca mixul de chiriasi. Totodata, zona de foodcourt a centrului comercial a fost reconfigurata si a cunoscut imbunatatiri semnificative.

Deschiderea magazinelor Koton Pop-Up Store si KiK, la finele anului trecut, a adus un plus de atractivitate si trafic centrului comercial, tendinta ce se doreste mentinuta si in 2019.

  • retailerul turc de fashion Koton a deschis primul sau magazin pop-up store din Oltenia, pe o suprafata de peste 600 mp, unde comercializeaza haine si accesorii pentru femei, barbati si copii.
  • retailerul vestimentar KiK este unul dintre cei mai mari discounteri de imbracaminte din Germania, cu o retea de peste 3.500 de magazine in Europa; a deschis un magazin de peste 700 mp in Mercur Center Craiova.
Vom continua sa atragem noi branduri internationale, pana cand vom atinge mixul optim de retaileri pe care clientii nostri si-l doresc. Pe parcursul anului trecut am efectuat sondaje de opinie in randul consumatorilor, pentru a afla ce isi doresc acestia sa regaseasca in centrul nostru comercial. Reamenajarea zonei de food-court face de asemenea parte din dorinta noastra de a oferi un nivel ridicat de confort pentru vizitatorii centrului, pe langa mixul optim de branduri si servicii” a declarat Dumitru Radut, director general Mercur Center Craiova.
Mercur Center este un centru comercial de tip “All inclusive” ce cuprinde zeci de magazine, restaurante, cafenele, cinematograf, sala de fitness, supermarket. Printre chiriasi se numara H&M, Starbucks, Colin’s, Koton, KiK, Pepco, Inspire Cinema, Kendra, Sevda, Rizzoli, Samsonite, Teilor. In 2018, Mercur Center a inregistrat peste 5 milioane de vizitatori.
Modernizat si redeschis in cursul anului 2016, in urma unei investitii de peste 12 milioane euro, Mercur Center este detinut de SIF Oltenia, fiind centrul comercial dominant din zona centrala a municipiului Craiova, cu o suprafata totala construita de aproximativ 20.000 mp. Centrul comercial se bucura de o localizare excelenta si usor accesibila, in chiar centrul orasului.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Mercur Center Craiova tinteste in acest an noi branduri internationale