Lectură de 2 minute

25 Sep 2020 - Știri și Noutăți

Meli Melo revine în Buzău și deschide un magazin

Andra Imbrea

Abonează-te pe  

Meli Melo Paris a deschis un magazin din Buzău, în cadrul Aurora Shopping Mall. Acesta este, în momentul de față, singura locație a retailerului care a revenit în Buzău. 

Brandul revine în Buzau, după câțiva ani de pauză, cu colecțiile și accesoriile de modă pe care le comercializează deja în toată țara. Noul magazin Meli Melo are o suprafață de 57 de metri pătrați și este poziționat la parterul centrului comercial Aurora Shopping Mall, vis-à-vis de Tom Tailor.

Noua locație Meli Melo Paris comercializează o gamă variată de accesorii de moda (bijuterii, genți, esarfe și palarii) și are reduceri de până la 70% la articolele semnalizate. De asemenea, în noul magazin se află colecția de toamnă-iarnă 2020 Meli Melo Paris - L’escapade – autour de Bucarest, creată cu gândul la escapadele scurte, aproape de casă, adaptarea la noua normalitate, dar fără a renunța la ceea ce e frumos și ne încântă atunci când vine vorba de modî, outfit-uri și eleganță.

Povestea Meli Melo a început în 1998 de la un simplu proiect de magazin deschis în București. Astăzi Meli Melo deține cea mai mare rețea de magazine cu bijuterii și accesorii fashion din România și, de la începutul anului 2017 este prezent și în segmentul de decorațiuni pentru casa prin magazinele Meli Melo Deco. Meli Melo are magazine în toate marile orașe din România, dar și în țări precum Bulgaria, Serbia și Republica Moldova. În prezent, rețeaua Meli Melo deține 66 de magazine, dintre care 1 magazin Exclusive, 1 magazin în sistem de franciza, 5 department stores, 7 magazine deco, 4 magazine în Chișinau (Republica Moldova) și 3 magazine în Sofia (Bulgaria), precum si un online shop: melimelo.ro.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Meli Melo revine în Buzău și deschide un magazin