Lectură de 2 minute

02 Jul 2020 - Știri și Noutăți

Meli Melo Paris anunță reduceri de până la 50% la colecția de vară

Andra Imbrea

Abonează-te pe  

Retailerul de accesorii și decorațiuni Meli Melo Paris dă startul reducerilor de vară pentru colecția Spring/Summer 2020 începând de astăzi. În cele 58 de magazine Meli Melo reducerile ajung până la 50%. 

În magazine, reducerile aplicate la accesoriile de sezon sunt de până la 50%, după cum urmează: genți- 30%, accesorii pentru păr- 30%, bijuterii fantezie- 50%, articole vestimentare- 50%, curele, eșarfe & ceasuri- 50%.

Reducerile de sezon vizează și magazinele Meli Melo Deco. Accesoriile pentru casă beneficiază de reduceri de până la 50%, aplicabile diverselor decorațiuni, dar și pieselor de mic mobilier, care vor avea reduceri aplicate de 20%.

Reducerile se vor aplica progresiv, începand cu 2 iulie, până la finalul verii, noile procente urmând a se comunica ulterior. Oferta promoționala se aplică la produsele semnalizate, în limita stocului, în tot lanțul de magazine Meli Melo Paris precum și online pe melimelo.ro și u se cumulează cu alte oferte, anunță retailerul.

Retailerul de accesorii și decorațiuni Meli Melo Paris a deschis toate cele 58 de magazine din România din 15 iunie, când s-au redeschis oficial centrele comerciale. Până atunci retailerul a funcționat cu magazinele stradale, 4 la număr, deschise încă din 15 mai.

Povestea Meli Melo a început în 1998 de la un simplu proiect de magazin deschis în București. Astăzi Meli Melo deține cea mai mare rețea de magazine cu bijuterii și accesorii fashion din România și, de la începutul anului 2017 este prezent și în segmentul de decorațiuni pentru casa prin magazinele Meli Melo Deco. Meli Melo are magazine în toate marile orașe din România, dar și în țări precum Bulgaria, Serbia și Republica Moldova. În prezent, rețeaua Meli Melo deține 68 de magazine, dintre care 1 magazin Exclusive, 1 magazin în sistem de franciza, 5 department stores, 7 magazine deco, 4 magazine în Chișinau (Republica Moldova), 3 magazine în Belgrad (Serbia) și 3 magazine în Sofia (Bulgaria), precum si un online shop: melimelo.ro.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Meli Melo Paris anunță reduceri de până la 50% la colecția de vară