Lectură de un minut

23 Oct 2020 - Știri și Noutăți

Meli Melo a deschis un nou magazin, aducând pentru prima oară în Brașov conceptul de department store

Angela Alexandru

Abonează-te pe  

Meli Melo Paris a deschis cel de-al 4-lea magazin din Brașov, în cadrul noului complex comericlal AFI Brașov, recent inaugurat.

Magazinul aduce pentru prima dată în oraș noul concept department store, într-un spațiu cu o suprafață de 192 metri pătrați, situat la parterul complexului comercial AFI Brașov (bd. 15 Noiembrie, nr. 78).

Acesta integrează atât colecții ale accesoriilor de modă, cât și articole home&deco, pentru o experiență completă de shopping.

Stephane Dumas, fondator Meli Melo Paris, vine la retailArena 2020 - RetailAboveCorona: Retailing in times of crisis! Fii alături de noi pe 27 și 28 octombrie pentru a afla ultimele trenduri din retail & FMCG. Te poți înscrie gratuit AICI.

În perioada 21-25 octombrie, cu ocazia deschiderii noului magazin, clienții vor fi întâmpinați cu un discount de 20% valabil la orice achiziție, pentru toată gama de produse.

L’escapade – autour de Bucarest este numele colecției Meli Melo Paris de toamnă-iarnă 2020, creată cu gândul la escapadele scurte, aproape de casă, adaptarea la noua normalitate, dar fără a renunța la ceea ce e frumos și ne încântă atunci când vine vorba de modă.

Meli Melo – Paris a deschis primul magazin în anul 1998 în București, în prezent deținând un total de 67 de magazine, dintre care 1 magazin Exclusive, 1 magazin în sistem franciză, 5 department stores, 7 magazine deco, 4 magazine în Chișinău (Republica Moldova), și 3 magazine în Sofia (Bulgaria), precum și un magazin online.

Citeste si:
Leroy Merlin a închiriat două spații comerciale ale Cora. Când și unde vor fi deschise noile magazine de bricolaj 
Leroy Merlin a închiriat două spații comerciale ale Cora. Când și unde vor fi deschise noile magazine de bricolaj 
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Meli Melo a deschis un nou magazin, aducând pentru prima oară în Brașov conceptul de department store