Lectură de un minut

04 Feb 2015 - Știri și Noutăți

Mega Mall se deschide pe 23 aprilie

Abonează-te pe  

Centrul comercial Mega Mall construit de NEPI, se va deschide pe 23 aprilie. Printre cele 200 de magazine din mall se numara si H&M, Zara si Subway, iar investitia in centrul comercial a depasit 160 milioane euro.

Constructia Mega Mall de langa Arena Nationala a inceput in februarie 2014, iar in prezent retailerii principali au demarat deja amenajarea magazinelor, mallul urmand sa fie inaugurat pe 23 aprilie. Mega Mall se afla in acest moment in ultima faza de constructie, la ridicarea cladirii participand peste 2.000 de muncitori.

Dintr-o suprafata totala construita de 210.000 metri patrati, 72.000 reprezinta spatiul inchiriabil. Suprafata este ocupata aproape in intregime, iar pentru cele cateva spatii mici ramase disponibile, s-a creat o lista de asteptare pentru potentialii retaileri.
Mega Mall va gazdui peste 200 de magazine. Printre retailerii care vor ocupa spatii generoase se regasesc branduri de fashion precum Peek&Cloppenburg, H&M, Zara, Mango, Marks & Spencer, C&A, LC Waikiki, Koton, New Yorker, Pull&Bear, Bershka, Stradivarius, Orsay, Kenkelo, Lee Cooper, Tom Tailor, Next, Tommy Hilfiger si Musette.

Zona de distractie din Mega Mall cuprinde un multiplex Cinema City cu 14 sali, un centru World Class dotat cu o piscina semi-olimpica si un nou concept de loc de joaca pentru copii. De asemenea, se mai gaseste un sports bar si un casino, deschis 24 de ore din 24. Zona de food court va ocupa un spatiu de aproximativ 10.000 metri patrati si va gazdui restaurante si fast food-uri precum Pizza Hut, KFC, Osho Steak, Wu-Xing, Salad Box si Subway. Zona de cafenele include Paul, Brioche Doree si Manufaktura by Doncafe. Mega Mall va avea la dispozitie un total de 3.000 de locuri de parcare, 1.000 dintre acestea aflandu-se pe acoperisul complexului, ce poate fi direct accesat din strada pe o rampa rapida.

Sursa: Wall-Street.ro

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Mega Mall se deschide pe 23 aprilie