Lectură de 3 minute

08 Jun 2022 - Știri și Noutăți

Mega Mall a adăugat în portofoliu noi branduri locale și internaționale

Roxana Vasile

Abonează-te pe  

În această primăvară, Mega Mall și-a completat portofoliul cu unele dintre cele mai așteptate branduri internaționale și locale. Noile deschideri aduc aproape de vizitatorii centrului comercial branduri de fashion, well-being și sănătate: de la Dr. Max la Lensa, precum și două lansări speciale: JD Sports și Romania Store (magazinul oficial al Echipei Naționale de Fotbal).

Cu o suprafață de peste 600 metri pătrați, magazinul situat la nivelul 1 prezintă o gamă largă de branduri cunoscute la nivel mondial precum: Nike, Jordan, Adidas, Vans, Timberland, The North Face, Fila, Puma, Ellesse, Under Armour și multe altele. JD Sports este cel mai mare retailer Omni-Channel de modă sportivă și branduri outdoor și are o ofertă variată de produse pentru fanii stilului sport, streetwear, outdoor sau athleisure indiferent de sezon.

Suporterii Echipei Naționale de fotbal și pasionații de sport au al dispoziție și Romania Store, magazinul oficial al Echipei Naționale de Fotbal. Aceștia pot să achiziționeze cea mai diversificată gamă de echipamente. Magazinul se află la nivelul 1 al centrului comercial și ocupă o suprafață de 97 metri pătrați.

Magazin Lensa în Mega Mall

Lensa are un nou showroom aflat la nivel -1 și ocupă o suprafață de 112 metri pătrați. Pentru întreaga familie, Dr. Max a lansat Hiper-farmacia, unde are o gamă extinsă de produse, la prețuri accesibile. Hiper-farmacia Dr. Max ocupă un spațiu generos de peste 1300 metri pătrați la nivelul -1 al centrului comercial.

În plus, clienții mai au la dispoziție și magazinul Viorica, una dintre cele mai mari companii de produse cosmetice din Republica Moldova, care este prezentă în București, cu un magazin ce ocupă 48 de metri pătrați la nivelul -1 din Mega Mall.

Mega Mall rămâne un promotor al brand-urilor locale și susține antreprenorii locali în cadrul programului Deschis: Pop-Up Shop. Printre cei care pot accesa programul se numără branduri de design, fashion și design de obiect sau furnizori de servicii care vor să experimenteze pentru prima dată un spațiu comercial fizic sau vor să ia contact pentru un alt tip de public.

Mega Mall este unul dintre cele mai moderne centre comerciale din București, inaugurat în urma unei investiții de 165 de milioane de euro. Centrul acoperă în total cca. 200.000 metri pătrați și face parte din portofoliul NEPI Rockcastle. Mall-ul dispune de un spațiu închiriabil de aproximativ 76.000 de metri pătrați, dispuși pe cinci niveluri, și găzduiește peste 200 de magazine, dar și o parcare cu o capacitate de aproximativ 3.000 de locuri dispuse pe șapte niveluri, dintre care 1.000 sunt situate pe acoperiș.

Centrul comercial propune un mix complet de branduri de renume național și internațional pentru toate nevoile și interesele, precum și diverse opțiuni de relaxare și petrecere a timpului liber: un food court de 10.000 metri pătrați cu o varietate restaurante, fast food-uri și cafenele pentru toate gusturile, o sală de fitness WorldClass, de 2.500 de metri pătrați, dotată cu o piscină semi olimpică, un cinematograf Cinema City cu 14 săli ultra moderne și tehnologia 4Dx, un concept modern de spații de distracții, operat de trickShot Mega Mall, sală de jocuri deschisa non-stop, dar și un loc de joacă, adus de Gymboland, pentru copiii de toate vârstele.

Citeste si:
Protest al angajaților Inditex după ce compania a raportat profituri record
Protest al angajaților Inditex după ce compania a raportat profituri record

Aici sunt prezente unele dintre cele mai mari reprezentante ale magazinelor de fashion, încălţăminte, îngrijire şi accesorii din țară, printre care H&M, Zara, Mango, Peek & Cloppenburg, Guess, POEMA, DIKA, New Yorker, Pull&Bear, C&A, LC Waikiki, Bershka, Notino, Sephora, Mayoral, Stradivarius, Orsay, Bigotti, Adidas, Nike, Lee Cooper, Douglas, Nala, NEXT, Tommy Jeans, Hervis, ECCO, HUMANIC, Benvenuti, Sportisimo, Intersport, MAC, Aldo, B&B Collection, Kultho sau iStyle.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Mega Mall a adăugat în portofoliu noi branduri locale și internaționale