Lectură de 2 minute

20 Jul 2015 - Știri și Noutăți

Mega Image a lansat campania

Abonează-te pe  

Mega Image, parte a grupului Delhaize, a lansat un nou program pentru brandul propriu Gusturi Romanesti, “Gusturi Romanesti de la gospodari”. In cadrul programului sase sortimente de legume proaspete si gustoase de sezon - rosii, vinete, ardei gras alb, ardei kapia rosu, castraveti cornison si salata verde, cultivate sustenabil, ajung in toate magazinele Mega Image din tara, direct de la producatorii locali, anunta compania.

“Gusturi Romanesti de la gospodari” reprezinta un parteneriat pe termen lung intre producatorii locali autentici si specialistii Mega Image, care au lucrat impreuna pentru a asigura cultivarea legumelor in conditii sigure, optime, care pastreaza gustul si beneficiile naturale ale produselor.

“Prin acest program, aducem mai aproape de consumatorii nostri gusturile autentice romanesti, printr-un parteneriat echitabil cu producatorii locali care cultiva legume cu iscusinta si grija, asa cum se facea odinioara. Programul „Gusturi romanesti de la gospodari” va asigura legume proaspete direct din gradina fermierilor in toate magazinele Mega Image, iar brandul Gusturi romanesti reprezinta in continuare garantia calitatii si sigurantei. Implicarea noastra in acest parteneriat este fara precedent in Romania: echipele noastre sunt alaturi de agricultori din momentul pregatirii culturii, in timpul cultivarii si pana in etapa de cules. In acest fel, ne indeplinim obiectivul de a oferi consumatorilor produse gustoase direct de la producatori,” a declarat Vasilis Stavrou, Director General al Mega Image.

Inginerii agronomi Mega Image se implica de la primul pas, inainte de cultivare, prin analiza solului si a apei, prin recomandarea privind tratamentul corespunzator folosit pentru a asigura cultivarea sustenabila, precum si prin alegerea soiurilor de legume care urmeaza a fi cultivate, pentru a asigura gustul autentic, de odinioara. Pe tot parcursul cultivarii, specialistii Mega Image verifica intregul proces de productie, iar un inginer agronom ofera periodic consultanta fiecarui producator. In final, in cadrul parteneriatului, Mega Image garanteaza preluarea intregii productii.

„Un obiectiv al programului “Gusturi romanesti de la gospodari” a fost acela de a sustine comunitatile locale. Astfel, am inclus in cadrul programului 55 de producatori ce au fost selectati dupa mai multe criterii: zona de provenienta sa fie recunoscuta pentru calitatea solului, experienta de peste trei ani in cultivare, analize pentru teren si pentru apa, proximitatea terenului fata de depozitul Mega Image, la maximum 150 de km pentru asigurarea prospetimii. In acest mod putem asigura in magazinele noastre legumele proaspete si gustoase, la cea mai buna calitate” a adaugat Mircea Moga, Director Comercial al Mega Image.

In urma acestui proces bine definit de selectie a legumelor, programul “Gusturi romanesti de la gospodari” aduce in aceasta vara, din iunie pana in septembrie, in toate magazinele Mega Image din tara, sase sortimente de legume romanesti proaspete: rosii, vinete, ardei gras alb, ardei kapia rosu, castraveti cornison si salata verde. Fermele agricultorilor sunt localizate in localitatile: Vidra, Baleni, Colibasi, Mogosesti, Radovanu, Greaca si Buzau; lucru ce permite distributia rapida dupa cules, astfel incat sa se pastreze prospetimea legumelor.

Mega Image este cel mai mare lant de supermarketuri din Romania cu o retea ce cuprinde in prezent 427 magazine in Bucuresti, Constanta, Ploiesti, Pitesti, Brasov, Targoviste si alte orase din tara, sub marcile Mega Image (202), Shop&Go (222), AB COOL FOOD (1), Gusturi Romanesti (1), Mega Drive (1).

Citeste si:
Ouă de Paște. Listă cu locurile de unde poți cumpăra ouă gata vopsite
Ouă de Paște. Listă cu locurile de unde poți cumpăra ouă gata vopsite
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Mega Image a lansat campania