Lectură de un minut

16 Feb 2024 - Știri și Noutăți

Mega Image retrage un produs de la raft. Retailerul va distruge tot lotul

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Lanțul de magazine Mega Image anunță retragerea urgentă a unui produs de la raft. Retailerul rechemat un sos de pe rafturile sale deoarece conținea alergeni care nu erau menționați pe etichetă.

Sursa foto: Unsplash

Astfel, sortimentul de sosuri Olympia Teriaki a fost retras de urgență din magazinele Mega Image. Potrivit ANSVSA, toate produsele retrase urmează a fi distruse.

Sursa foto: captură ANSVSA

„Mega Image a retras de la vânzare produsele: 36428 OLYMPIA SOS TERIYAKI 320G; 44247 OLYMPIA SOS TERYAKI 58G. Retragerea produselor de pe piaţă şi rechemarea acestora de la consumatori au fost declanşate la solicitarea furnizorului, constatându-se prezenţa unui alergen în ingrediente (glutenul din sosul de soia ), care nu este menţionat pe etichetă”, se arată în comunicatul ANSVSA.

„Considerând că sănătatea consumatorilor este cea mai importantă, Mega Image solicită clienților să NU consume produsele cu loturile sus-menționate și roagă cu amabilitate să le distrugă sau să le returneze la punctul de vânzare din care s-a achiziționat produsul. Este necesară prezentarea bonului fiscal. Consumatorii sunt rugați să returneze produsul cu datele menționate mai sus până la data de 29.02.2024.”, a mai transmis autoritatea sanitar-veterinară.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Mega Image retrage un produs de la raft. Retailerul va distruge tot lotul