Lectură de 2 minute

03 Oct 2019 - Știri și Noutăți

Mega Image lanseaza programul de educatie pentru o alimentatie sanatoasa, Mananc corect, sunt Mega sanatos, pentru copiii din clasele primare

Abonează-te pe  

Mega Image continua implicarea pentru incurajarea unui stil de viata sanatos in randul generatiilor tinere prin programul "Mananc corect, sunt Mega sanatos", care ofera elevilor din clasele primare lectii interactive de educatie pentru o alimentatie sanatoasa, realizate cu implicarea specialistilor in nutritie, prin joc si povesti. 

Programul se desfasoara in parteneriat cu Centrul de Excelenta in Profilaxia si Tratamentul Obezitatii pana la finalul anului in curs, in 100 de scoli din comunitatile din care Mega Image face parte, din Bucuresti, Brasov, Constanta, Cluj-Napoca, Targoviste, Ploiesti si Giurgiu. Astfel, Mega Image isi propune sa ii invete pe copii, inca din primii ani de scoala, ce inseamna sa manance corect si echilibrat pentru un organism plin de energie si un stil de viata sanatos.

Implicarea noastra sociala are un scop simplu: sa facem bine acolo unde conteaza. Suntem parte din comunitatile in care suntem prezenti si sustinem un stil de viata sanatos prin produsele noastre marca proprie, prin sport si educatie. Am lansat programul Mananc corect, sunt Mega sanatos, pentru a inspira generatiile tinere pentru alegeri alimentare sanatoase, prin educatie timpurie. Anul acesta vom sustine lectii interactive in 100 de scoli pentru aproximativ 10.000 de elevi din clasele primare, urmand sa continuam si anul viitor sa ne implicam pentru a face cu adevarat o schimbare care sa conteze pentru educatia copiilor,” afirma Adrian Nicolaescu, Vicepresedinte Marketing, Comunicare si Sustenabilitate Mega Image.
Programul se desfasoara in scoli, prin lectii dedicate tuturor elevilor din clasele pregatitoare si I – IV, pe durata unei ore de curs. Lectiile sunt sustinute de un nutritionist specializat in alimentatia copiilor, care le explica acestora cum sa faca alegeri sanatoase si echilibrate pentru a-si mentine sanatatea, mintea si corpul in cea mai buna forma.
Fondat in 1995, Mega Image este unul dintre cele mai mari lanturi de supermarketuri din Romania cu o retea ce cuprinde in prezent 718 de magazine in Bucuresti, Cluj-Napoca, Iasi, Constanta, Ploiesti, Brasov, Targoviste, Timisoara, Bacau si alte orase din tara, sub marcile Mega Image, Shop&Go, Gusturi Romanesti. Mega Image isi propune sa ofere consumatorilor, in fiecare zi, servicii de calitate si o gama de produse hranitoare, sanatoase si sigure, la preturi accesibile. Mega Image face parte din Ahold Delhaize Group, retailer international ce opereaza in prezent pe trei continente.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Mega Image lanseaza programul de educatie pentru o alimentatie sanatoasa, Mananc corect, sunt Mega sanatos, pentru copiii din clasele primare