Lectură de 2 minute

20 Oct 2017 - Știri și Noutăți

Mega Image lanseaza provocarea Mini Mega Chic

Abonează-te pe  

Mega Image anunta lansarea unei noi editii Mega Chic, invitand de data aceasta copiii sa ia parte la o provocare: sa-si puna imaginatia la lucru pentru desenarea sacoselor reutilizabile Mega Image.

Mega Image ii provoaca pe copiii de pana in 12 ani sa isi exerseze imaginatia si sa creeze desene care pot ajunge in final pe noua colectie de sacose de cumparaturi Mega Chic by Mega Image.

Adrian Nicolaescu, VP Marketing Mega Image a declarat: “Mega Chic are deja o traditie prin editiile anterioare care i-au provocat pe multi designeri si artisti vizuali sa ne surprinda cu propuneri originale. Am pornit acest proiect pentru a le oferi clientilor nostri o sacosa reutilizabila cu un design inedit, semnat de artisti romani, care sa scoata din anonimat rutina cumparaturilor zilnice. Ne bucuram de succesul editiilor anterioare si de aprecierea din partea clientilor nostri si mergem acum mai departe cu o noua editie, de data aceasta speciala, dandu-le ocazia copiilor sa se implice si sa isi foloseasca imaginatia pentru a crea noua colectie Mini Mega Chic”.

Competitia Mini Mega Chic se desfasoara online pe platforma dedicata, pana pe 03 decembrie 2017.

In perioada 30 octombrie si 10 decembrie 2017 se organizeaza selectia dedicata votului public pentru lucrarile inscrise in competitie, urmand ca intre 11 si 15 decembrie 2017 sa aiba loc jurizarea si desemnarea castigatorilor.

Desenele trebuie sa respecte una dintre cele trei teme ale competitiei: Distractie urbana, Bucatarioara vesela si Prietenii naturii. Pictura se poate face cu orice fel de creioane colorate, acuarele, creta, pe hartie sau alte materiale pentru desenat. Desenele pot fi inscrise foarte simplu pe platforma online, direct de catre unul dintre parinti sau de catre tutorele legal, prin incarcarea unei imagini in format JPG. sau PNG.

La finalul competitiei, juriul format din Ioana Macoveiciuc, Tilly Niculae si Alexia Udriste va desemna cele trei desene castigatoare, cu o nota finala in care va avea o pondere si votul public.

Citeste si:
Mega Image a obținut certificarea Top Employer 2023 cu cele mai bune performanțe la strategia de aliniere a obiectivelor de HR cu cele ale business-ului
Mega Image a obținut certificarea Top Employer 2023 cu cele mai bune performanțe la strategia de aliniere a obiectivelor de HR cu cele ale business-ului

Copiii care au creat desenele castigatoare vor primi si premiul cel mare, o excursie la Disneyland Paris alaturi de familie. In plus, Mega Image va oferi si un premiu de popularitate celui mai apreciat desen prin vot public, care va consta intr-un voucher la un magazin de jucarii, in valoare de 1000 de lei.

Mai multe detalii aici.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Mega Image lanseaza provocarea Mini Mega Chic