Lectură de un minut

07 Sep 2017 - Știri și Noutăți

Mega Image lanseaza Le Boucher Grill by Chefs

Abonează-te pe  

Compania Mega Image anunta lansarea proiectului marca proprie Le Boucher Grill by Chefs cu produse gourmet, de specialitate, din carne.

Aceasta cuprinde o varietate de specialitati din carne, marinate dupa retetele proprii ale cinci dintre cei mai prestigiosi bucatari chefi din tara.

Chef Joseph Hadad, Chef Sorin Bontea, Chef Alex Iacob, Adi Hadean si Chef Ashlie Dias contribuie cu retete de condimentare si marinare pentru a oferi spre gatire cele mai gustoase preparate din carne.

Produsele cu marca Le Boucher Grill by Chefs sunt atent alese din surse sigure, transate si pregatite dupa metode testate si perfectionate. Prin marinare devin mai fragede si aromate cu condimente de calitate. Gama cuprinde o paleta variata de produse din carne: coaste, cotlete, ceafa, piept de pui, carnati, burgeri, frigarui, chiftelute arabesti si altele.

Adrian Nicolaescu, VP Marketing Mega Image a declarat: “Ne dorim sa oferim inspiratie clientilor nostri pentru a experimenta cu o gama cat mai variata de produse. Colaborarea cu chefi de top din Romania vine ca un plus, oferind clientilor nostri posibilitatea de a-si prepara singuri, acasa cele mai fine si gustoase feluri de mancare. Vrem sa le deschidem apetitul pentru o noua etapa in arta gratarului.”

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Mega Image lanseaza Le Boucher Grill by Chefs