Lectură de un minut

03 Sep 2020 - Știri și Noutăți

Mega Image introduce în ofertă console Playstation 4, la un preț sub media pieței

Andra Imbrea

Abonează-te pe  

Mega Image, unul dintre cele mai mari lanțuri de retail din România, ce deține o rețea de 797 de magazine, introduce în ofertă consolele Playstation 4. Retailerul alimentar vinde consolele PS 4, alături de trei jocuri, la prețul de 999 lei. 

Consola Playstation 4 Slim 500GB Jet Black se vinde împreună cu 3 jocuri la prețul de 999 lei în cadrul supermarketului online. Cele trei jocuri ce vin la pachet cu PS4 sunt Horizon Zero Dawn, Spiderman și Ratchet & Clank.

Mega Image, care nu comercializează electronice, cu excepția unor mici accesorii, ar urma să comercializeze consolele PS4 și în cadrul magazinelor fizice.

"Este o campanie punctuală, care se va desfășura între 4 și 18 septembrie, în supermarket-ul online și într-o selecție de magazine. Pentru moment analizăm și în urma rezultatelor vom decide dacă ne vom extinde strategic în această categorie", au declarat reprezentanții Mega Image la cerea retail.ro.

Prețul oferit de Mega Image pentru consola PS4 este sub media pieței, având în vedere că include și trei jocuri. Principalii retaileri electro-IT comercializează PS 4 la prețuri de cel puțin 1.300 lei.

Fondat în 1995, Mega Image este unul dintre cele mai mari lanțuri de supermarketuri din România cu o reţea ce cuprinde în prezent 797 de magazine în Bucureşti, Cluj-Napoca, Iași, Constanţa, Ploieşti, Braşov, Târgovişte, Timișoara, Bacău, Focșani, Oradea, Sibiu şi alte oraşe din ţară, sub mărcile Mega Image, Shop&Go, Gusturi Românești. Mega Image face parte din Ahold Delhaize Group, retailer internaţional ce operează în prezent pe trei continente.

Citeste si:
Achiziționarea magazinelor Profi de către Mega Image, în atenția Consiliului Concurenței
Achiziționarea magazinelor Profi de către Mega Image, în atenția Consiliului Concurenței
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Mega Image introduce în ofertă console Playstation 4, la un preț sub media pieței