Lectură de 3 minute

08 Mai 2020 - Știri și Noutăți

Mega Image intra pe piața din Oradea cu un nou magazin și are în plan să deschidă alte două locații până la finalul anului

Andra Imbrea

Abonează-te pe  

Mega Image continuă planul de extindere pe plan local și ajunge pe piața din Oradea prin deschiderea primului magazin situat pe Bulevardul Ștefan cel Mare nr. 79. Retailerul belgian vizează să se extindă în orașe care sunt centre urbane cu potențial și dezvoltare accelerată. 

Primul magazin Mega Image din Oradea, situat pe Bulevardul Ștefan cel Mare nr. 79, bloc C29, va fi deschis pentru public începând cu 8 mai și are o surpafață totală de 412 mp. Programul magazinului este de luni până duminică în intervalul orar 07:00 – 22:00.

Până la finalul anului, planul Mega Image de expasiune include alte două magazine care vor fi deschise în Oradea. Mai multe informații vor fi comunicate în momentul deschiderii.

“Venim alături de comunitatea din Oradea într-o perioadă în care credem că este important să continuăm să investim, atât în dezvoltare, cât și în producătorii locali care au nevoie de susținere mai mult decât oricând. Oferim astfel o sortimentație completă de produse prin parteneriate strategice cu producători români, din întreaga țară, dar și din regiune, alături de produse internaționale cu specific, care vor face o diferență la cumpărături,” afirmă Mircea Moga, CEO Mega Image.

De la începutul anului și până în luna martie, retailerul a deschis 17 magazine în mai multe orașe din țară, prin magazine de proximitate Mega Image sau Shop&Go. Astfel au fost deschise 11 magazine în format Mega Image și 6 Shop&Go: 9 magazine în București și Ilfov, 3 magazine în Cluj, două magazine în Timișoara, un magazin în Brașov, Prahova și Dâmbovița.

Retailerul a anunțat că are în plan să deschidă alte 7 magazine noi până la finalul lunii mai, în Ilfov, Bacău, Timișoara, Cluj și Iași. Pentru cele 7 magazine noi programate pentru lunile aprilie și mai, Mega Image va contribui și la crearea de noi locuri de muncă și va angaja noi colegi în echipă, pozițiile comerciale specifice de lucru în magazine.

Ce produse se găsesc în primul magazin Mega Image din Oradea

Mega Image Ștefan cel Mare din Oradea aduce o sortimentație de produse marcă proprie Delhaize și 365, care include produse alimentare, de menaj și de îngrijire. Pentru categoria de carne, brandul propriu Bun de tot oferă o gamă de produse proaspete din carne de pui provenită de la producători români, iar brandul propriu Mega Apetit include soluții pentru mese gata pregătite în orice moment al zilei. Brandul propriu Delicata îi invită pe clienți să exploreze gustul ciocolatei belgiene în diferite rețete creative.

Marca proprie Gusturi Românești îi va surprinde pe orădeni cu produse create după rețete tradiționale, autentice. Legumele și fructele proaspete de sezon sunt livrate direct de către producătorii locali din programul Gusturi românești de la gospodari și au o zonă dedicată în magazin.

Citeste si:
5 to go pregătește lansarea mai multor produse de snacking în retail
5 to go pregătește lansarea mai multor produse de snacking în retail

Pentru a se adapta cât mai bine stilului de viață local și a satisface preferințele clienților, Mega Image a încheiat parteneriate și cu alți producători locali pentru diferite categorii de produse precum panificație (Dorbob, Brutăria Mădăras, Panificație Felix), prăjituri (Scala, Bunexim), ouă (Avivest), mezeluri (Szekely Falat), bere (CsikiSor).

În plus, primul magazin Mega Image din Oradea va oferi produse cu specific internațional, specialități din diferite colțuri ale lumii pentru mai multă inspirație la cumpărături.

Fondat în anul 1995, Mega Image este unul dintre cele mai mari lanţuri de supermarketuri din România cu o reţea ce cuprinde, în prezent, 782 de magazine în Bucureşti, Cluj-Napoca, Iaşi, Constanţa, Ploieşti, Braşov, Târgovişte, Timişoara, Bacău, Focşani şi alte oraşe din ţară, sub mărcile Mega Image, Shop&Go, Gusturi Româneşti. Mega Image face parte din Ahold Delhaize Group, retailer internaţional ce operează în prezent pe trei continente.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Mega Image intra pe piața din Oradea cu un nou magazin și are în plan să deschidă alte două locații până la finalul anului