Lectură de un minut

03 Jul 2018 - Știri și Noutăți

Mega Image deschide trei magazine Shop&Go in Timisoara

Abonează-te pe  

Retailerul Mega Image anunta deschiderea a trei magazine Shop & Go inaugurate in Timisoara. Deschiderea vine la o saptamana de la inaugurarea a primului magazin Mega Image din aceasta noua piata.

Prin lansarea formatului de magazine Shop&Go, Mega Image patrunde si mai mult pe segmentul de proximitate, fiind mai aproape de clientii timisoreni si oferindu-le acestora produse necesare consumului zilnic sau de moment. Formatul specific de magazine Shop&Go are o suprafata de vanzare de dimensiuni reduse si o sortimentatie optimizata, tocmai pentru a veni cat mai aproape de clienti, oferindu-le acestora avantajul unor cumparaturi rapide, usor de facut si aproape de casa.

Magazinele Shop&Go functioneaza in sistem de parteneriat, printr-un contract de agent si ofera posibilitatea celor care vor sa devina antreprenori sa isi dezvolte o afacere, sustinuta de experienta Mega Image in retail.

Cele trei magazine Shop&Go deschise in Timisoara sunt:

Retail jobs
  • Shop&Go Republicii 21, situat pe Bulevardul Republicii nr. 21, cu o suprafata de vanzare de aproximativ 165 mp.
  • Shop&Go Timis 12, situat pe Strada Timis nr. 12, la parter, cu o suprafata de vanzare de aproximativ 73 mp.
  • Shop&Go S. Barnutiu 54, situat pe Strada S. Barnutiu, bloc 54, scara A, parter, cu o suprafata de vanzare de aproximativ 87 mp.

Sursa foto facebook Mega Image

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Mega Image deschide trei magazine Shop&Go in Timisoara