Lectură de un minut

04 Oct 2017 - Știri și Noutăți

Mega Image deschide cel de-al treilea supermarket in Cluj-Napoca

Abonează-te pe  

Mega Image anunta deschiderea celui de-al treilea supermarket din orasul Cluj-Napoca. Noul supermarket Mega Image este amplasat in Str. Eremia Grigorescu, nr.122-124 si are o suprafata de vanzare de 350 de mp si dispune 7 locuri de parcare.

Noul supermarket Mega Image Eremia Grigorescu din Cluj-Napoca va include la vanzare o varietate de produse, alaturi de cele marca proprie si gama de produse ready-meal Mega Apetit.

In plus, in noul supermarket Mega Image se va desfasura si campania de loializare a clientilor vivo|Villeroy&Boch, inceputa din 11 septembrie, in toate unitatile Mega Image din Cluj-Napoca. Mai exact, la fiecare 20 de lei cheltuiti pe acelasi bon clientii vor primi un punct bonus VIVO, iar prin completarea unui talon cu 15 puncte bonus se vor putea achizitiona cutitele VIVO, cu discount de pana la 81%.

Se continua si parteneriatele cu producatori locali, pentru a oferi o gama variata si de calitate de produse locale. In sortimentatia Mega Image se pot gasi produse proaspete, iar producatorul local de carne Moldovan – Carmangeria Sannicoara si producatorul de produse de panificatie si patiserie „La Casa” vor oferi o gama speciala de produse in cadrul magazinului.

Programul de functionare al noului supermarket Mega Image din Cluj-Napoca va fi de luni pana sambata, in intervalul orar 07:00 – 22:00, iar duminica 08:-21:00.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Mega Image deschide cel de-al treilea supermarket in Cluj-Napoca