Lectură de 2 minute

08 Apr 2020 - Știri și Noutăți

Mega Image deschide 7 noi magazine în lunile aprilie și mai

Andra Imbrea

Abonează-te pe  

Retailerul belgian Mega Image, ce deține pe plan local o rețea de peste 780 de magazine, anunță că deschide 7 noi locații Mega Image și Shop&Go. Noi magazine vor fi deschise în Ilfov, Bacău, Timișoara, Cluj și Iași, în lunile aprilie și mai. 

 

 

 

De la începutul anului și până în luna martie, retailerul a deschis 17 magazine în mai multe orașe din țară, prin magazine de proximitate Mega Image sau Shop&Go. Astfel au fost deschise 11 magazine în format Mega Image și 6 Shop&Go: 9 magazine în București și Ilfov, 3 magazine în Cluj, două magazine în Timișoara, un magazin în Brașov, Prahova și Dâmbovița.

Pentru cele 7 magazine noi programate pentru lunile aprilie și mai, Mega Image va contribui și la crearea de noi locuri de muncă și va angaja noi colegi în echipă, pozițiile comerciale specifice de lucru în magazine.

“În această perioadă, care pune la încercare economia, e important să continuăm investițiile, să ne implicăm și să o susținem prin noi locuri de muncă. Acum mai mult decât oricând venim alături de noi comunități și le oferim tot ce au nevoie pentru necesarul de alimente în apropierea casei, prin formatele noastre de magazine de proximitate. Încurajăm toți clienții noștri să aleagă produsele de la producătorii locali, în special legumele de sezon Gusturi Românești, pe care le aducem în magazine direct de la fermieri români, proaspete, imediat după ce au fost culese,” afirmă Mircea Moga, CEO Mega Image.

Recent, Mega Image a anunțat că a redus prețurile la peste 1.000 de produse în această perioadă și că stopează orice creșteri de prețuri la raft toate produse sale. Decizia vine ca urmare a măsurilor critice în contextul COVID-19, care au dus la creșteri de prețuri la unele produse pe întreg lanțul de producție și de distribuție.

Fondat în anul 1995, Mega Image este unul dintre cele mai mari lanţuri de supermarketuri din România cu o reţea ce cuprinde, în prezent, 782 de magazine în Bucureşti, Cluj-Napoca, Iaşi, Constanţa, Ploieşti, Braşov, Târgovişte, Timişoara, Bacău, Focşani şi alte oraşe din ţară, sub mărcile Mega Image, Shop&Go, Gusturi Româneşti. Mega Image face parte din Ahold Delhaize Group, retailer internaţional ce operează în prezent pe trei continente.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Mega Image deschide 7 noi magazine în lunile aprilie și mai