Lectură de 3 minute

05 Nov 2015 - Știri și Noutăți

Mega Image anunta deschiderea unui nou magazin Concept Store in Capitala

Abonează-te pe  

Lantul de supermarketuri Mega Image a inaugurat un nou magazin, saptamana trecuta, ajungand astfel la 442 de locatii. Al treilea Concept Store din cadrul retelei este situat pe strada Barbu Vacarescu nr. 201, langa statia de metrou Aurel Vlaicu.

Noul magazin are o suprafata de aproximativ 1581 metri patrati si dispune si de o parcare cu o capacitate de 35 de locuri. Locatia intra astfel in top 3 magazine Mega Image dupa suprafata de vanzare.

Se estimeaza ca Mega Image Barbu Vacarescu sa devina un nou punct de atractie in zona de nord a Capitalei, oferind consumatorilor si clientilor Mega Image din zonele de birouri, cat si locuitorilor comunitatii din zona Aurel Vlaicu, atat o gama atractiva de produse si servicii, cat si concepte consacrate in randul lantului de supermarketuri.

Directorul General Mega Image Vasileios Stavrou declara: “Mega Image Barbu Vacarescu este cel de-al treilea concept store din cadrul retelei. Am lucrat la perfectionarea acestui concept, astfel incat sa le oferim consumatorilor nostri experiente inedite la cumparaturi si sa deservim o gama larga de preferinte si servicii. Dorim ca prin oferta care se regaseste in magazin sa venim in intampinarea si celor mai pretentiosi dintre consumatorii nostri. De asemenea punem la dispozitia lor o echipa dedicata menita sa transforme simplul mers la cumparaturi intr-o experienta de food shopping inedita,”

Magazinul Concept Store Mega Image Barbu Vacarescu este situat la cateva minute de mers de statia de metrou Aurel Vlaicu si se doreste sa devina un punct de reper pentru cei care vor sa-si construiasca un stil de viata in care sa se bucure de tot ce este mai bun si mai nou. Locatia aduna o paleta variata de produse in raioane, precum: Equilibrium Health & Wellness, o sortimentatie atent selectionata din concept corner-ul Wine Gallery, o oferta extinsa de fructe si legume, specialitati si carne - premium, insula Angst si multe altele.

Concept cornerul Equilibrium Health & Wellness disponibil in noul magazin aduna laolalta produse destinate celor care isi doresc un stil de viata echilibrat, sanatos si cat mai natural. Produsele alimentare de la Equilibrium Health & Wellness acopera o gama variata de produse bio si raw-vegan, de la seminte, germeni si fainuri la vinuri cu continut mic de sulfiti, produse de nutritie sportiva si suplimente alimentare.

Un adevarat parc de distractii pentru simturi, raionul de fructe exotice din Concept Store-ul Barbu Vacarescu ofera rambutan, kumquats, mangustan (la sectiunea fructe) si chayote, ginseng, conopida violet, rosii kumato sau flori comestibile etc (in categoria de legume).

Citeste si:
Supernova a finalizat procesul de rebranding al Galeriei Cora Bacău, o investiție de 40 de milioane de euro
Supernova a finalizat procesul de rebranding al Galeriei Cora Bacău, o investiție de 40 de milioane de euro

La raionul carmangerie si macelarii clientii au optiunea de transare sau tocare a carnii pe loc. Specialitatile de la vitrina de carne includ steak mistret, steak cerb, vita, etc. De asemenea, rezultat al traditiilor si experientei de sute de ani, cele mai bune branzeturi si mezeluri internationale sunt acum disponibile consumatorilor.

De asemenea, la Mega Image Barbu Vacarescu se gasesc mixuri de condimente ce redau aromele specifice unor bucatarii exotice consacrate (indiana, chinezeasca, indoneziana, arabeasca, sud-americana, nord-africana).

Nici zona de dulciuri si cafea nu este neglijata. Se ofera o sortimentatie speciala de produse. In selectiile de bere premium si vinuri internationale se regasesc produse din tari precum Chile, Spania, Africa de Sud, Franta, care ii vor impresiona pana si pe cei mai pretentiosi dintre cunoscatori.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Mega Image anunta deschiderea unui nou magazin Concept Store in Capitala