Lectură de un minut

22 Jun 2015 - Știri și Noutăți

Mega Image a deschis trei noi magazine Shop&Go

Abonează-te pe  

Mega Image, parte a Delhaize Group, anunta ca saptamana trecuta a deschis alte trei magazine Shop&Go, marind astfel numarul locatiilor care au ajuns la 423.

Mega Image a fost fondat in 1995 si a devenit cel mai mare lant de supermarketuri din Romania cu o retea ce cuprinde in prezent peste 400 de magazine in Bucuresti, Constanta, Ploiesti, Pitesti, Brasov, Targoviste si alte orase din tara. Sunt locatii sub marcile Supermarket, Shop&Go, AB COOL FOOD, Gusturi Romanesti si Mega Drive, fiind tot mai prezente in proximitate prin usurinta cu care se fac cumparaturile.

Cele trei magazine recent deschise sunt:

  • Shop&Go Rahovei 321 - situat pe Calea Rahovei, nr. 321, bl. 28, parter, sector 5, Bucuresti si are o suprafata de vanzare de aproximativ 84 metri patrati.
  • Shop&Go Invingatorilor- situat pe Strada Invingatorilor nr. 24, sectorul 2, Bucuresti si are o suprafata de vanzare de aproximativ 95 metri patrati.
  • Shop&Go Amurgului 27 - situat pe Strada Amurgului nr.27, tarla 54/5, parcela 1, lot 3, parter, Popesti Leordeni, Ilfov si are o suprafata de vanzare de aproximativ 78 metri patrati.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Mega Image a deschis trei noi magazine Shop&Go