Lectură de un minut

14 Dec 2015 - Știri și Noutăți

Mega Image a deschis doua supermarketuri in Capitala si doua magazine Shop&Go in Ilfov.

Abonează-te pe  

Intr-un comunicat al retailerului, Mega Image anunta deschiderea a patru noi magazine in Capitala si in judetul Ilfov, ajungand astfel la 457 de unitati deschise.

Cele patru noi locatii sunt distribuite astfel:

  • Mega Image Piata Cotroceni - situat pe str. Elefterie, nr. 47-49, parter si etaj, sectorul 5, Bucuresti; are o suprafata de vanzare de aproximativ 486 metri patrati.
  • Mega Image Doinei - situat pe str. Doinei nr. 52, sc.1 si sc.2, comuna Dobroiesti, sat Fundeni, Ilfov; are o suprafata de vanzare de aproximativ 227 metri patrati.
  • Shop&Go Ferdinand 58 - situat pe Bd-ul Ferdinand I, nr. 58, Sectorul 2, Bucuresti; are o suprafata de vanzare de aproximativ 93 metri patrati.
  • Shop&Go 23 August - situat pe str. 23 August, bloc U4, Otopeni, Ilfov; are o suprafata de vanzare de aproximativ 73 metri patrati.

Cu o extindere permanenta a numarului de magazine, Mega Image se apropie tot mai mult de clienti, punand la dispozitie o oferta variata de produse alimentare si nealimentare. Unul dintre cei mai importanti retaileri se impune prin usurinta realizarii cumparaturilor.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Mega Image a deschis doua supermarketuri in Capitala si doua magazine Shop&Go in Ilfov.