Lectură de un minut

04 Jul 2016 - Știri și Noutăți

In luna iunie, Mega Image a mai deschis doua magazine

Abonează-te pe  

Retailerul Mega Image a deschis in luna iunie doua magazine noi, in judetele Constanta si Prahova.

Cele doua unitati sunt situate dupa cum urmeaza:

  • Shop&Go Mamaia 70: situat in judetul Constanta la adresa Bd. Mamaia nr. 70, Bl.1, parter; are o suprafata de vanzare de aproximativ 113 metri patrati.
  • Shop&Go Filipestii de Padure: situat injudetul Prahova in Comuna Filipestii de Padure, str. Principala nr. 343 C; are o suprafata de vanzare de aproximativ 133 metri patrati.

Mega Image isi extinde in mod constant reteaua de magazine, ajungand la 479 de locatii si patrunde astfel tot mai mult in proximitate, devenind unul dintre cei mai puternici jucatori din retail ce se aproprie din ce in ce mai mult de clienti, pe un teritoriu familiar acestora, usurandu-le astfel modul de a-si realiza cumparaturile.

Fondat in 1995, Mega Image este cel mai mare lant de supermarketuri din Romania cu o retea ce cuprinde in prezent 481 magazine in Bucuresti, Constanta, Ploiesti, Brasov, Targoviste si alte orase din tara, sub marcile Mega Image (216), Shop&Go (263), Gusturi Romanesti (2). Mega Image isi propune sa ofere consumatorilor, in fiecare zi, servicii de calitate si o gama de produse hranitoare, sanatoase si sigure, la preturi accesibile. Mega Image face parte din Delhaize Group, retailer international infiintat in 1867 in Belgia ce opereaza in prezent pe trei continente.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  In luna iunie, Mega Image a mai deschis doua magazine