Lectură de un minut

16 Feb 2018 - Știri și Noutăți

McDonalds isi extinde parteneriatul cu Alliance for a Healthier Generation pentru a dezvolta meniurile Happy Meal

Abonează-te pe  

McDonald’s anunta demararea unui proiect prin care se concentreaza pe meniurile pentru copii, pe promovarea lecturii si pe sprijinul acordat familiilor prin intermediul Fundatiei pentru Copii Ronald McDonald.  

Planul este ca pana in 2022, compania sa dezvolte meniul Happy Meal in 120 de tari prin oferirea unei varietati de produse realizate din ingrediente simple si prin comunicarea transparenta, responsabila si inovatoare a tuturor informatiilor nutritionale ale produselor.

In 2013, McDonald’s a incheiat un parteneriat cu asociatia non-profit Alliance for a Healthier Generation (Healthier Generation) cu scopul de a dezvolta un plan pentru cele mai mari 20 de piete in care e prezent. Obiectivul ramane cresterea consumului de alimente sanatoase precumfructe, legume, apa si lactate slabe in grasimi.

Parteneriatul cu Alliance for a Healthier Generation continua pentru:

Retail jobs
  1. Oferirea unor meniuri echilibrate: se vor implementa schimbari la nivelul produselor oferite in Happy Meal, vor fi introduse noi oferte de produse si vor fi scoase sau inlocuite anumite produse din meniuri.
  2. Ingrediente simple: se va prioritiza simplificarea ingredientelor folosite in prepararea produselor din meniurile Happy Meal, prin inlaturarea aromelor artificiale, a colorantilor si a conservantilor artificiali.
  3. Transparenta in Informatiile Nutritionale pentru meniurile Happy Meal
  4. Comunicare responsabila
  5. Utilizarea unei comunicari inovatoare pentru cresterea vanzarilor de produse care contin ingredientele recomandate pentru meniurile Happy Meal

Aceste promisiuni se aplica tuturor tarilor in care McDonald’s este prezent, dar rezultatele actiunilor vor fi raportate doar de cele mai mari 20 de tari, care reprezinta aproape 85% din vanzarile companiei la nivel global.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  McDonalds isi extinde parteneriatul cu Alliance for a Healthier Generation pentru a dezvolta meniurile Happy Meal