Lectură de 2 minute

21 Mai 2021 - Știri și Noutăți

McDonald’s angajează peste 1.000 de persoane în 27 de orașe din țară

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Operatorul restaurantelor McDonald’s în România, Premier Restaurants România, începe o nouă campanie de recrutare la nivel național și angajează peste 1.000 de persoane în toate orașele în care este prezentă, printre care București, Constanța, Brașov, Cluj-Napoca, Timișoara, Oradea, Sibiu sau Iași, inclusiv pentru noile deschideri deja anunțate, precum Zalău.

"Dăm startul unei noi campanii de recrutare, la nivel național, prin care ne dorim să aducem în atenție ce înseamnă jobul la McDonald’s. Continuăm să oferim oportunități de angajare și dezvoltare profesională pentru un număr mare de candidați, indiferent de experiența lor, procesul de aplicare și intervievare se desfășoară rapid, aceștia urmând să descopere imediat dacă McDonald’s este compania potrivită pentru ei. Avem un program de lucru flexibil și angajăm persoane care pot lucra 4, 6 sau 8 ore, un aspect important pentru cei care au făcut schimbări drastice pentru a se adapta la noua realitate”, a declarat Monica Zdrancota, director de resurse umane, Premier Restaurants România.

McDonald’s a investit 31 de milioane de lei în consolidarea prezenței pe piața locală în 2020 și își continuă planurile de dezvoltare anul acesta prin crearea de noi locuri de muncă și extindere.

Beneficiile oferite de McDonald’s la angajare

Printre pozițiile de angajare se numără: crew member, responsabil cu pregătirea produselor sau servirea clienților, barista la McCafé sau guest experience leader. Cei care își doresc să conducă un restaurant McDonald's pot aplica pentru poziția de manager trainee. Angajații McDonald’s beneficiază de salariu, tichete de masă, posibilitatea de a-și crește veniturile prin sporuri de noapte și de weekend, precum și programe de recunoaștere și loializare.

Toate informațiile privind posturile disponibile, procesul de recrutare și beneficiile acordate angajaților McDonald’s sunt disponibile pe site-ul companiei, în secțiunea carieră https://mcdonalds.ro/cariera.

Premier Restaurants România operează restaurantele McDonald’s în România, cu 88 de restaurante în 27 de orașe, dintre care 43 restaurante cu McDrive și 44 de cafenele McCafé. Până în prezent, compania a investit peste 800 milioane de lei în România și are o echipă de 5.000 de angajați.

Premier Restaurants România este parte a companiei Premier Capital, partenerul pentru dezvoltare al restaurantelor McDonald’s din Estonia, Grecia, Letonia, Lituania, Malta și România. Premier Capital plc operează 160 de restaurante în 6 țări și are peste 8.700 de angajați.

Citeste si:
Hushimo: de la bucătăria unui templu budist la un mic restaurant în Amzei, povestea lui Hubert și a lui Moto către visul unei bucătării asiatice autentice
Hushimo: de la bucătăria unui templu budist la un mic restaurant în Amzei, povestea lui Hubert și a lui Moto către visul unei bucătării asiatice autentice
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  McDonald’s angajează peste 1.000 de persoane în 27 de orașe din țară