Lectură de un minut

17 Oct 2022 - Știri și Noutăți

McDonald’s introduce în meniul său ouă bio de la Familia Toneli

Cristina Marin

Abonează-te pe  

McDonald’s în România a introdus ouă bio în meniul său, astfel marcând o importantă premieră pentru piața restaurantelor cu servire rapidă din România. Opțiunile sale de mic dejun conțin exclusiv ouă bio de la Familia Toneli.

Sursa foto: McDonald`s

„Prin decizia de a folosi exclusiv ouă bio Familia Toneli pentru micul dejun, aducem și mai multă valoare pentru consumatori, oferind o varietate de sandvișuri și omlete pregătite cu ingrediente proaspete, de proveniență ecologică”, a declarat Paul Drăgan, Director General Premier Restaurants România.

Inițiativa reprezintă o premieră pe piața din România, McDonald’s fiind primul lanț de restaurante cu servire rapidă care folosește ouă ecologice pentru prepararea produselor.

Toneli Holding este cel mai mare producător de ouă din România cu o producție de peste 400.000 ouă/an, fiind astfel lider de piață.

Premier Restaurants România operează restaurantele McDonald’s în România. McDonald’s este unul dintre liderii pieței restaurantelor, cu 93 de restaurante în 28 de orașe, dintre care 47 restaurante cu McDrive și 49 de cafenele McCafé. Compania are o echipă de 5.300 de angajați care le oferă consumatorilor produsele preferate, pregătite din ingrediente de calitate.

Premier Restaurants România este parte a companiei Premier Capital, partenerul pentru dezvoltare al restaurantelor McDonald’s din Estonia, Grecia, Letonia, Lituania, Malta și România. Premier Capital plc operează 170 de restaurante și are 9000 de angajați, servind peste 150 de milioane de clienți anual, în cele 6 piețe.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  McDonald’s introduce în meniul său ouă bio de la Familia Toneli