Lectură de 2 minute

26 Nov 2021 - Știri și Noutăți

McDonald's deschide un nou restaurant de tip drive thru în România, în zona Pallady din București, și creează 60 de locuri de muncă

Roxana Vasile

Premier Restaurants România, operatorul lanțului de restaurante McDonald’s din România, își extinde rețeaua și deschide un nou restaurant de tip Drive-Thru, în cartierul Pallady din București, în urma unei investiții de 9,5 milioane de lei. Odată cu inaugurarea noii locații, au fost create 60 de noi locuri de muncă. 

„McDonald's Pallady este poziționat într-un punct strategic al capitalei, spre ieșirea din oraș și le va oferi tuturor celor care ne trec pragul acces la cele mai noi tehnologii, pentru o experiență la standarde înalte. Rețeaua noastră națională ajunge la 90 de restaurante, iar până la finalul anului plănuim să inaugurăm alte două noi locații”, a declarat Paul Drăgan, directorul general Premier Restaurants România.

Restaurantul este situat pe Bd. Theodor Pallady, nr 50 și este deschis până la ora 21.

McDonald’s Pallady este dotat cu ecrane digitale pentru prezentarea interactivă a produselor și a ofertelor atât pe linia de drive, cât și în restaurant. Cele șase kiosk-uri digitale le permit clienților să comande produsele, să plătească cu cardul bancar sau să scaneze aplicația McDonald’s. De asemenea, clienții pot scana codul QR disponibil în secțiunea My Rewards din aplicația de mobil, pentru a aduna puncte de loialitate.

Retail jobs

Stație de încărcare electrică

Noul restaurant are și o stație de încărcare electrică pentru automobile. Cu un design modern, restaurantul McDonald’s dispune de 98 locuri în interior, de 68 locuri pe terasă și de cafeneaua McCafé.Noul restaurant pune la dispoziție și automate de colectare selectivă a deșeurilor.Premier Restaurants România operează restaurantele McDonald’s în România. McDonald’s este un jucător important de pe piața restaurantelor, cu 90 de restaurante în 27 de orașe, dintre care 45 restaurante cu McDrive și 46 de cafenele McCafé. Până în prezent, compania a investit peste 800 milioane de lei în România și are o echipă de 5.000 de angajați.

Premier Restaurants România este parte a companiei Premier Capital, partenerul pentru dezvoltare al restaurantelor McDonald’s din Estonia, Grecia, Letonia, Lituania, Malta și România. Premier Capital plc operează 165 de restaurante în 6 țări și are peste 8.800 de angajați.

Citeste si:
McDonald's se confruntă cu o lipsă a cartofilor prăjiți și va vinde doar porții mici în Japonia
McDonald's se confruntă cu o lipsă a cartofilor prăjiți și va vinde doar porții mici în Japonia
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  McDonald's deschide un nou restaurant de tip drive thru în România, în zona Pallady din București, și creează 60 de locuri de muncă