Lectură de 2 minute

14 Dec 2022 - Știri și Noutăți

McDonald’s deschide restaurantul cu numărul 95, după o investiție de 10 milioane de lei

Cristina Marin

Abonează-te pe  

Premier Restaurants România, operatorul lanțului de restaurante McDonald’s în România, își extinde rețeaua națională prin deschiderea restaurantului cu numărul 95, la Târgu Jiu. Restaurantul de tip Drive-Thru este situat pe Strada Termocentralei nr. 17, în apropierea centrului comercial Shopping City Târgu Jiu.  Valoarea totală a investițiilor se ridică la peste 10 milioane de lei.

Sursa foto: McDonald`s

Primul restaurant McDonald’s deschis în județul Gorj dispune de un design modern și de cele mai noi tehnologii, atât în zona de pregătire a produselor, cât și în spațiile dedicate clienților. Printre facilitățile restaurantului se numără ecranele digitale amplasate pe linia de Drive, precum și cele 6 kiosk-uri digitale, care le permit clienților să consulte meniul și să lanseze comenzi rapid, să plătească contactless sau cu cardul bancar și să scaneze cu ușurință ofertele disponibile prin aplicația McDonald’s.

Astfel, aceștia pot scana codul QR disponibil în secțiunea MyM Rewards din aplicația de mobil, pentru a aduna puncte de loialitate. Punctele pot fi transformate ulterior în produse și alte surprize oferite din partea casei.

Este un restaurant modern, digitalizat, unde toți cei care ne vor trece pragul vor fi întâmpinați cu produse și servicii la cele mai înalte standarde, cât și cu acele momente speciale, așa cum McDonald’s a obișnuit clienții săi de-a lungul timpului.

Paul Drăgan, Director General Premier Restaurants România

Restaurantul dispune de un spațiu generos, cu 95 de locuri în interior și 96 de locuri pe terasă. Astfel, clienții pot savura produsele preferate atât în restaurant sau pe terasă, le pot comanda prin serviciul Delivery sau le pot lua la pachet folosind linia Drive-Thru. Mai mult, noua locație oferă o experiență completă și în zona destinată cafenelei McCafé, unde clienții pot opta pentru specialități de cafea și deserturi variate.

Ca parte a angajamentului asumat de McDonald's în România de a proteja mediul înconjurător și de a inova în materie de sustenabilitate, în restaurant se realizează colectarea selectivă a deșeurilor și pune la dispoziția clienților o stație de încărcare pentru mașinile electrice.

Premier Restaurants România operează restaurantele McDonald’s în România. McDonald’s are 95 de restaurante în 29 de orașe, dintre care 49 restaurante cu McDrive și 52 de cafenele McCafé. Compania are o echipă de 5.300 de angajați care le oferă consumatorilor produsele preferate, pregătite din ingrediente de calitate.

Citeste si:
Uncle John a ajuns la o rețea de 10 restaurante și vrea să se extindă. În ce orașe ar urma să se deschidă francize
Uncle John a ajuns la o rețea de 10 restaurante și vrea să se extindă. În ce orașe ar urma să se deschidă francize

Premier Restaurants România este parte a companiei Premier Capital, partenerul pentru dezvoltare al restaurantelor McDonald’s din Estonia, Grecia, Letonia, Lituania, Malta și România. Premier Capital plc operează 170 de restaurante și are 9.000 de angajați, servind peste 150 de milioane de clienți anual, în cele 6 piețe.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  McDonald’s deschide restaurantul cu numărul 95, după o investiție de 10 milioane de lei