Lectură de 2 minute

16 Dec 2020 - Știri și Noutăți

McDonald’s a deschis primul restaurant din Târgoviște și a ajuns la 87 de locații în țară

Angela Alexandru

Abonează-te pe  

Premier Restaurants România, operatorul lanțului de restaurante McDonald’s în România, a deschis cel de-al 87-lea restaurant la Târgoviște. Restaurantul tip Drive-Thru este primul McDonald’s din județul Dâmbovița și a creat 70 de locuri de muncă, totul în urma unei investiții de 5,8 milioane de lei.

Restaurantul McDonald’s din Târgoviște este situat pe bulevardul I.C Brătianu, numărul 13C.

Locația dispune de 97 de locuri în interior, 64 de locuri pe terasă, și o cafenea McCafé, unde oaspeții se pot bucura de cafele și de deserturi.

Cu un design modern, noul restaurantul este dotat cu 6 kiosk-uri de comandă care le permit clienților să își personalizeze produsele preferate rapid și ușor, să plătească contactless cu cardul bancar și să scaneze ofertele disponibile în aplicația de mobil, simplu și rapid. Fiecare produs este pregătit după ce clientul face comanda la kiosk, iar aceasta este înregistrată în sistem, pentru ca apoi odată confirmată să ajungă în bucătărie, unde este pregătită.

„Ne bucurăm să deschidem primul restaurant din Târgoviște și să fim mai aproape de comunitatea din județul Dâmbovița. Cu această inaugurare, finalizăm planul de extindere al rețelei de restaurante în 2020, un an în care am continuat să investim în digitalizare, în extinderea serviciului McDelivery și în siguranța restaurantelor noastre. Grija pentru clienți și pentru echipă rămâne principala noastră prioritate, de aceea vom menține cele mai stricte măsuri de siguranță și anul următor”, a declarat Paul Drăgan, director general Premier Restaurants România.

Restaurantul funcționează între 07:00-21:00, iar clienții pot comanda produsele preferate în restaurant, la pachet, la McDrive sau prin McDelivery.

Premier Restaurants România operează restaurantele McDonald’s în România, prezent la nivel național cu 87 de restaurante în 27 de orașe, dintre care 42 restaurante cu McDrive și 42 de cafenele McCafé. În vara acestui an McDonald's a angajat peste 700 de persoane, în urma unei ample campanii de recrutări pentru personalul din restaurante, pentru toate orașele în care este prezentă compania.

Citeste si:
dm drogerie markt redeschide magazinul din Promenada Mall și lansează cardurile cadou 
dm drogerie markt redeschide magazinul din Promenada Mall și lansează cardurile cadou 
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  McDonald’s a deschis primul restaurant din Târgoviște și a ajuns la 87 de locații în țară