Lectură de 3 minute

15 Feb 2023 - Știri și Noutăți

Maxi Pet deschide al nouălea magazin din rețea, în urma unei investiții de peste 200.000 euro

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Maxi Pet, retailer dedicat animalelor de companie, deschide primul magazin în Târgu Mureș. Investiția se ridică la 200.000 euro, iar magazinul are o suprafață de peste 400 mp. 

Sursa foto: MaxiPet

Pe 17 februarie, Maxi Pet deschide primul magazin la Târgu Mureș, al nouălea din rețeaua sa, în urma unei investiții de 200 000 de euro, noua unitate oferă clienților posibilitatea de a găsi într-un singur loc toate cele necesare pentru animăluțele lor și de a primi sfaturi utile pentru creșterea și îngrijirea acestora.

Situat în Retail Park Doja, în magazinul Maxi Pet veți găsi hrană și recompense, jucării și accesorii, serviciul de click & collect și un centru nutrițional axat pe îmbunătățirea sănătății animalelor de companie, oferind sfaturi de specialitate cu privire la igienă și elaborând diete personalizate pentru fiecare animăluț în parte.

Cu ocazia inaugurării, în perioada 17-19 februarie, toți proprietarii de animale din zonă sunt așteptați în magazinul din Târgu Mureș cu nenumărate cadouri și surprize.

Totodată, Maxi Pet a lansat anul trecut propria aplicație mobilă împreună cu programul de loialitate Maxi Pet Club. Aplicația poate fi accesată pe mobil, fiind disponibilă atât pentru dispozitivele cu sistem de operare Android, cât și iOS, punând la dispoziția clienților oferte și cupoane de reduceri la cumpărături. Prin intermediul aplicației, utilizatorii pot acumula puncte prin scanarea cardului digital la fiecare cumpărătură efectuată în magazinele fizice Maxi Pet.

La deschiderea din 17 februarie a magazinului din Târgu Mureș echipa din locație va fi disponibilă pentru a-i ajuta pe cei interesați să descarce și să experimenteze aplicația Maxi Pet. Prin aceasta, retailer-ul dorește să ofere și o experiență digitală ușor de utilizat, care se potrivește nevoilor proprietarilor de animale de companie, dincolo de produsele și serviciile de calitate cu care și-a obișnuit publicul în ultimii 10 ani.

Magazinul Maxi Pet Târgu Mureș este situat în Retail Park Doja din str. Gheorghe Doja 64-68 și va avea program zilnic între orele 09:00 și 21:00.

Noua unitate Maxi Pet este rezultatul unei investiții de 200 000 de euro. Această cifră nu include stocurile de marfă.

Citeste si:
eMAG dă startul unui nou shop-in-shop online, cu produse pentru animale
eMAG dă startul unui nou shop-in-shop online, cu produse pentru animale

Compania a anunțat o creștere cu 20% a cifrei de afaceri în 2022 comparativ cu anul anterior, precum și planuri de dezvoltare care prevăd extinderea rețelei naționale de magazine cu încă șapte unități în 2023.

Pet Network este rețeaua omni-channel de produse și servicii pentru animale de companie, lider de piață pe acest segment, care operează în Europa de Sud-Est prin mai multe branduri prezente în România, Croația, Slovenia, Serbia și Bulgaria. În România, Pet Network operează prin intermediul brandurilor Animax și Maxi Pet. Maxi Pet a raportat anul trecut o cifra de afaceri de 23,4 milioane euro , în creștere cu 20% față de 2021. Printre investițiile preconizate în 2023 se numără încă șapte magazine. Până în acest moment Maxi Pet deține 8 magazine.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Maxi Pet deschide al nouălea magazin din rețea, în urma unei investiții de peste 200.000 euro