Lectură de un minut

07 Mar 2017 - Știri și Noutăți

Piata materialelor de constructii are un nou brand - MatHaus

Abonează-te pe  

Furnizorul de materiale de constructii, Arabesque, va inaugura pe 9 martie primul magazin MatHaus, un nou brand cu produse de bricolaj si DYI.

madhaus arabeque

Valoarea investitiei se ridica la aproximativ 10 milioane de euro, iar noua locatie creeaza peste 100 de noi locuri de munca.

Unitatea are o suprafata de 9000 de metri patrati interior unde sunt impartite peste 25.000 de produse si 14.000 de metri patrati pentru platforma exterioara.

Magazinul MatHaus din Iasi este situat pe strada Mitropolit Varlaam, nr. 54 si va fi deschis de luni pana vineri intre orele 8 si 20, iar in weekend intre 8 si 18.

Directorul de zona al companiei, Radu Munteanu a declarat: “MatHaus, brandul de retail Arabesque, este menit sa puna experienta de peste 20 de ani a companiei la dispozitia tuturor celor care au de renovat, reparat ori construit. MatHaus este dedicat oamenilor pusi pe treaba, indiferent ca este vorba de modernizarea unei locuinte sau de constructia si amenajarea de spatii de locuit, depozitare, cladiri de birouri si unitati de productie".

Retailerul Arabesque a intrat pe piata romaneasca din 1994 si este fondat de Cezar Rapotan. Compania detine centre comerciale in judetele Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara, Brasov, Constanta, Iasi, Craiova, Ploiesti, Pitesti, Galati, Piatra Neamt, Bacau, Focsani, Targu Mures, Oradea si Baia Mare, dar si dincolo de granita in Chisinau, Republica Moldova si Ucraina (o retea alcatuita din 20 de filiale in principalele orase) Sofia, Bulgaria si Serbia.

Citeste si:
Flanco introduce în magazinul său online noi categorii de produse din afara sferei electro-IT
Flanco introduce în magazinul său online noi categorii de produse din afara sferei electro-IT
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Piata materialelor de constructii are un nou brand - MatHaus