Lectură de 2 minute

29 Mar 2023 - Știri și Noutăți

Mastercard și BRD lansează noi beneficii pentru posesorii de carduri Premium

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Mastercard și BRD anunță lansarea unei colecții de experiențe și beneficii din domenii precum artă și cultură, sport, gastronomie, divertisment, călătorii sau cumpărături, dedicate exclusiv deținătorilor de carduri Mastercard BRD Premium: Noir (World Elite), Platinum sau Gold disponibile prin platforma Priceless.com/BRD.   

 

Sursa foto: Pixabay.com

Pentru a revendica experiențele și ofertele, posesorii de carduri Mastercard BRD Premium trebuie să acceseze adresa web Priceless.com/BRD și să își creeze contul de utilizator.

Odată înregistrați pe platformă, ei vor putea accesa beneficiile grupate în cinci categorii:

  • Categoria Experiențe exclusive BRD cuprinde experiențe pe care posesorii de carduri Mastercard BRD Premium le pot accesa gratuit.
  • Selecția actuală cuprinde experiențe gastronomice de fine dining inedite, oferite de KANÉ, restaurant ce explorează noua bucătărie românească, The Brunch Affair, un concept exclusivist de petreceri în restaurante şi locuri neconvenţionale, și Singureni Manor, o destinație unică ce combină relaxarea în mijlocul naturii cu confortul absolut.
  • Colecția de Experiențe exclusive BRD urmează să fie extinsă în viitor și la nivel național, cu experiențe din mai multe județe ale țării.
  • Categoria Beneficii BRD include acces în Business Lounge-urile din aeroporturile Cluj-Napoca, Sibiu și Timișoara, dar și 10% cashback la rezervările de cazare pentru oricare dintre cele 85.000 de destinații internaționale, realizate pe Booking.com.
  • În categoria Beneficii locale sunt listate avantaje precum accesul în Business Lounge-urile Mastercard din Aeroportul Internațional Henri Coandă și din Aeroportul Internațional Viena și asigurarea gratuită pentru cumpărături de la orice magazin online înregistrat în Uniunea Europeană, Marea Britanie, Norvegia sau Elveția.
  • Secțiunea Experiențe globale include o varietate de experiențe la nivel internațional și va fi extinsă constant cu noi propuneri de destinații relevante pentru clienții din România.
  • Programul european de privilegii cuprinde oferte de la comercianți internaționali din categoriile beauty, cadouri, îmbrăcăminte, accesorii și nu numai.

Deținătorii de carduri Mastercard BRD Premium sunt așteptați pe platformă să se bucure de experiențele exclusive, ofertele și beneficiile disponibile.

În același timp, clienții BRD și consumatorii care doresc să aibă acces la aceste avantaje, își pot deschide un cont și pot solicita un card Premium eligibil.

BRD Groupe Société Générale este unul dintre liderii pieței bancare din România. Banca operează o rețea de 460 de unități și are active totale în valoare de 72 mld. lei (la 31 decembrie 2022). BRD deține o poziție de lider pe piața de retail, este un jucător de top pe piața de corporate banking și liderul pieței românești de factoring. Société Générale are 117.000 de angajați în 66 de țări.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Mastercard și BRD lansează noi beneficii pentru posesorii de carduri Premium