Lectură de 2 minute

09 Feb 2021 - Știri și Noutăți

Mars lansează un program de leadership pentru absolvenții din România

Angela Alexandru

Abonează-te pe  

Producătorul global de alimente și hrană pentru animale Mars oferă absolvenților posibilitatea de a participa la Mars Leadership Experience (MLE), un program de 3 ani destinat și celor din România, în cadrul căruia se oferă oportunități de dezvoltare internațională în carieră.

Producătorul global Mars caută viitorii membri ai echipei sale de conducere prin intermediul programului Mars Leadership Experience. Acesta oferă absolvenților șansa de a se implica în activitatea companiei, candidatul având încă de la început responsabilități, proiecte și roluri cu expunere locală și internațională. Absolventul începe programul de trei ani în Praga sau București, unde va petrece primul an. Ulterior, după finalizarea etapei, va avea oportunitatea de a se muta pe o altă piață, cu sprijin pentru relocare și acomodarea.

În tot acest proces, candidatul nu va fi singur. Pe lângă alți membri ai echipei care să-l susțină, va avea și un mentor - un senior manager, un buddy - un absolvent care a ocupat recent aceeași poziție.

Programul este conceput astfel încât absolventul să aibă experiență nu doar pe piețe diferite, ci și în diverse funcții, echipe, țări și produse, pe măsură ce activează în diferite țări unde Mars Multisales opererează. După terminarea programului, absolventul se transferă într-o poziție permanentă, iar decizia asupra locului unde va dori să-și desfășoare activitatea îi aparține aproape în totalitate.

Pentru înscriere este necesară înregistrarea pe website, până în martie, dar și completarea unui formular cu date despre realizările educaționale. Ulterior se va face un test online pentru evaluarea abilităților de gândire numerică și logică verbală, urmat de un interviu video online. Pasul final este centrul de evaluare virtual unde sunt organizate întâlniri și activități individuale și de grup.

Mars este un jucător global, concentrat atât pe inovare, precum și pe sustenabilitate. În septembrie 2017 a lansat o investiție de aproximativ 1 miliard de dolari prin planul Sustainable in a Generation, care include mai multe angajamente, în conformitate cu Obiectivele ONU pentru Dezvoltare Durabilă.

Mars a intrat pe piața din România în 1994, iar din 2016, filiala este organizată sub umbrela Mars Multisales Central Europe, care include și piețele din Ungaria, Cehia, Slovacia. Cu 540 de angajați (denumiți Asociați), organizația din Europa Centrală operează în prezent în trei categorii: dulciuri (ciocolată, gumă & bomboane), food (orez și sosuri) și hrană pentru animale.

În vara anului trecut, Arman Sutbayev a fost numit în funcția de Market Director pentru România.

Citeste si:
Cum schimbă tehnologia felul în care muncim? Aflăm la HR 2.0- Piața muncii, între prudență și încetinire economică, organizat de Wall-Street.ro
Cum schimbă tehnologia felul în care muncim? Aflăm la HR 2.0- Piața muncii, între prudență și încetinire economică, organizat de Wall-Street.ro

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Mars lansează un program de leadership pentru absolvenții din România