Lectură de 2 minute

23 Dec 2022 - Știri și Noutăți

Marketplace-ul Soline.ro, dezvoltat pe platforma ContentSpeed, oferă peste jumătate de milion de produse home & deco

Cristina Marin

Abonează-te pe  

 În mai puțin de jumătate de an, marketplace-ul Soline.ro dezvoltat pe platforma ContentSpeed, a devenit o nouă destinație pentru români. Oferta considerabilă de produse îi ajută pe aceștia să ia cele mai bune decizii și să se bazeze pe cele mai eficiente soluții în proiectele lor Home & Deco.

Sursa foto: ContentSpeed

Sectorul Home & Deco a cunoscut o creștere accelerată în ultimii ani pe piața din România. A apărut și astfel necesitatea de-a avea într-un singur loc un catalog consolidat de produse, de la furnizori și producători locali și internaționali. Astfel, platforma Soline.ro vine în întâmpinarea acestor nevoi cu o gamă variată de produse și soluții pentru casă și grădină, de la mobilă și electrocasnice până la echipamente pentru locuințe inteligente. Marketplace-ul Soline cuprinde deja peste jumătate de milion de produse.

Dincolo de ofertă, Soline.ro răspunde direct obiceiurile și tendințelor din piață. Astfel, după cum a arătat studiul Google „Smart Shopper” din 2021, trei sferturi dintre oameni preferă cumpărăturile online, iar 50% dintre ei caută produse pentru casă și grădină. Soluția tehnică a fost realizată în parteneriat cu ContentSpeed și oferă un grad crescut de accesibilitate, astfel încât clienții să aibă o experiență sigură, fluidă și eficientă de shopping. Iar marketplace-ul este accesibil atât online, pe site-ul dedicat soline.ro, cât și în aplicația de mobil Soline.

ContentSpeed, parte a Payten si membra a ASEE (Asseco Group), este o platformă românească de eCommerce, activă din anul 2003, lider de piață în dezvoltarea de soluții software pentru afacerile online. De-a lungul timpului, lideri din retailul traditional si comertul B2B au avut încredere în echipa ContentSpeed pentru a le crea canalele de vanzare online. În portofoliul de clienți se regăsesc branduri ca: Romstal, Fuchs, Optiplaza, Caparol, Herlitz, Cellini, Diverta, Chicco, Wurth România, Nexxon etc. Printre serviciile disponibile se numără: dezvoltarea de magazine online la cheie, web design, aplicații de mobil, mentenanță, update și consultanță de business. Detalii complete pot fi consultate pe site-ul: https://www.contentspeed.ro/

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Marketplace-ul Soline.ro, dezvoltat pe platforma ContentSpeed, oferă peste jumătate de milion de produse home & deco