Lectură de un minut

06 Mai 2021 - Știri și Noutăți

Producătorul de încălțăminte Marelbo se extinde în Ucraina, cu primul magazin deschis în Cernăuți

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Producătorul sucevean de încălțăminte Marelbo a deschis, la finalul lunii aprilie, un magazin în orașul Cernăuți, din Ucraina, marcând, astfel, extinderea peste granițele țării, unde funcționează circa 60 de magazine.

Magazinul Marelbo din Cernăuți este situat în centrul orașului, pe strada Holovna nr. 34, iar programul de funcționare va fi de luni până duminică, între orele 09:00 și 20:00, scrie Știri din Bucovina.

Pandemia de coronavirus a închis fabrica de încălțăminte de la Suceava, pentru o perioadă de timp, iar aceasta s-a redeschis pe 1 iunie 2020.

Toate produsele sunt realizate la fabrica Marelbo din Vicovu de Sus, din județul Suceava. Grupul are peste 700 de angajați, dintre care 450 la fabrică și 330 în retail. Marelbo are o rețea de 60 de magazine, 46 stradale și 14 situate în centre comerciale. Grupul de firme Marelbo a înregistrat o cifră de afaceri de circa 90 de milioane de lei în 2019.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Producătorul de încălțăminte Marelbo se extinde în Ucraina, cu primul magazin deschis în Cernăuți