Lectură de 2 minute

01 Oct 2021 - Știri și Noutăți

Marcel Caruz a fost numit în funcția de director de operațiuni al grupului Norofert

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Producătorul român de inputuri organice Norofert Group l-a cooptat pe Marcel Caruz în funcția de director de operațiuni (COO) în cadrul grupului. 

Înainte de a se alătura Norofert, Marcel Caruz a deținut diverse funcții de conducere în companiile Agrinvest și Prutul. În cadrul Agrinvest, Marcel a deținut funcția de project manager, unde a fost responsabil de dezvoltarea afacerilor companiei, iar la Prutul a ocupat funcțiile de commercial manager și national sales manager.

„Vin pregătit cu tot ce am învățat și aplicat până acum, doar că vorbim de un potențial de scalare mult mai mare în sectorul agriculturii ecologice, care de la 3% trebuie să ajungă la 25% până în 2030 la noi în țară, sub impulsul Pactului Verde european. Obiectivele mele sunt de a obține excelență operațională în cadrul fiecărei linii de business a grupului, de la fermă, trecând prin producția de inputuri ecologice și până la informarea personalizată a fermierilor cu privire la tehnologiile și cunoștințele Norofert”, a declarat Marcel Caruz.

În noua sa poziție, Caruz va fi responsabil de organizarea și structurarea operațiunilor Norofert prin implementarea de metode care să conducă la creșterea eficienței afacerilor grupului. Marcel va colabora direct cu Vlad Popescu.

Norofert Group este un producător de inputuri organice. Înființată în 2000 ca afacere de familie, compania a început inițial ca importatoare de îngrășăminte de pe piețele occidentale în România. În 2015, odată cu preluarea afacerii de către Vlad Popescu, compania a început să producă îngrășăminte ecologice, produse fitosanitare organice, cum ar fi insecticide și fungicide precum și tratamente foliare.

Astăzi, Norofert este un grup de companii care include o linie de produse pentru agricultura ecologică (Norofert Organic), o linie de produse pentru agricultura convențională (Karisma) și o linie de produse pentru grădinari și fermieri mici (Norofert Fito).

Pe 3 martie 2020, acțiunile companiei au intrat la tranzacționare pe Bursa de Valori București sub simbolul „NRF”, iar pe 5 iunie 2020, obligațiunile Norofert au debutat sub simbolul „NRF25” pe piața SMT-Bonds a BVB.

Citeste si:
Analiză CBRE: Timiș, în topul județelor preferate de investitorii din sectorul agricol
Analiză CBRE: Timiș, în topul județelor preferate de investitorii din sectorul agricol
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Marcel Caruz a fost numit în funcția de director de operațiuni al grupului Norofert