Lectură de 5 minute

07 Apr 2023 - Știri și Noutăți

Mâncarea pentru pisici sănătoase – Cum o alegi?

Advertorial

Abonează-te pe  

Ai o pisică sau poate mai multe feline care îţi oferă dragoste şi căldură zi de zi? Unul dintre cele mai importante lucruri pe care le poţi face pentru ele, prin care le arăţi grija şi iubirea pe care le-o porţi, este să te asiguri că primesc o alimentaţie sănătoasă. 
 

Sursa foto: istock.com

Deşi există o mulţime de opţiuni, poate fi dificil să ştii ce hrană îi va oferi pisicii tale exact cantitatea optimă de nutrienţi. În procesul de alegere intervine, fără dar şi poate, inclusiv bugetul în care trebuie să te încadrezi. De aceea, împreună cu specialiştii Econstrukt, care pun la dispoziţia clienţilor diverse sortimente de mâncare pentru pisică, îţi vom oferi câteva sfaturi şi recomandări. Din rândurile următoare poţi afla ce ingrediente conţine hrana pisicilor sănătoase şi ce mâncare cu raport optim calitate-preț le poţi oferi pisicilor.

Hrana pisicilor: umedă sau uscată?

Dacă ai o pisică acasă, trebuie să ştii că, asemenea nouă, oamenilor, şi pisicilor le plac diverse tipuri de mâncare. Felinele prefera o combinaţie de hrană uscată şi mâncare umedă, aşa că îţi recomandăm să le incluzi pe ambele în alimentaţia pisicii tale. Poţi oferi pisicii hrană umedă şi mâncare uscată alternativ, în funcţie de predispoziţia pe care o are pisica la îngrăşare sau de cantitatea de apă pe care obişnuieşte să o consume.

Poţi oferi hrană uscată într-o proporţie mai mare pisicii, dacă felina este predispusă la creştere în greutate. Hrana umedă, pe de altă parte, vine cu propriile beneficii, având un conţinut mai mare de apă şi fiind o sursă bună de hidratare pentru pisică. Aşadar, o poţi oferi pisicii tale într-o proporţie mai mare, dacă felina nu obişnuieşte să bea suficientă apă.

Indiferent de tipul de mâncare cu care îţi hrăneşti pisica, important este ca felina să primească hrană de calitate. Poţi lua în considerare următoarele recomandări de la Econstrukt, care sunt formulate la cele mai înalte standarde, respectând indicaţiile specialiştilor în nutriţie felină: pateul premium PrimalSpirit şi hrana uscată Happy One cu somon.

Acestea sunt două alternative excelente, care, pe lângă faptul că le asigura pisicilor o nutriţie completă, sunt şi accesibile. Află mai multe despre motivele pentru care aceste tipuri de hrană pentru pisică ar trebui să fie incluse pe lista ta de cumpărături!

Beneficiile oferite de mâncarea uscată HappyOne

Mâncarea uscată pentru pisică HappyOne cu somon este alegerea perfectă pentru animalul tău de companie. Aceasta conţine toţi nutrienţii şi vitaminele de care are nevoie pisica ta pentru o alimentaţie sănătoasă şi echilibrată.

• Este îmbogăţită cu BIOCOMPLEX – vitamine, probiotice şi prebiotice esenţiale. Vitaminele din formula HappyOne susţin sănătatea tractului urinar şi a sistemului cardiovascular al pisicii.
• Are un conţinut de 31% de proteină brută.
• Conţine somon, o sursă naturală de acizi graşi omega 3, esenţiali pentru menţinerea sănătăţii optime a pisicior.
• Previne formarea bilelor de păr caracteristice pisicilor, datorită conţinutului ridicat de fibre naturale.
• Conţine Yucca Schiperera şi pulpă de sfeclă, care asigură consistenta perfectă a fecalelor. De asemenea, mirosul fecalelor va fi unul mai slab.
• Zincul organic din formula HappyOne este esenţial pentru blana şi pielea sănătoasă a pisicii.

Citeste si:
IKEA lansează o nouă linie de accesorii pentru animale de companie
IKEA lansează o nouă linie de accesorii pentru animale de companie

Prin achiziţionarea unui sac de mâncare uscată pentru pisică HappyOne, nu vei acoperi doar nevoile de nutriţie ale pisicii tale, ci vei contribui la conservarea stării sale de sănătate în condiţii optime un timp îndelungat.

Poţi găsi hrana HappyOne la Econstrukt la preţ promoţional sau în pachete avantajoase, care conţin şi mâncare umedă de cea mai bună calitate!

Primal Spirit - hrana umedă ideală pentru pisică

Dacă vrei să îi oferi pisicii tale hrana cea mai bună, Primal Spirit este cu siguranţă o alegere excelentă, având calitate premium! Aceasta este o mâncare umedă care îi asigura felinei tale o porţie plină de nutrienţi esenţiali.

• Are o formulă simplă şi sănătoasă, ideală pentru pisică, bazată pe proporţii mari de carne proaspătă.
• Este presată la rece pentru a-şi păstra proprietăţile nutritive.
• Conține vitamine (A, E, D3) și minerale.
• Nu conţine nicio substanţă artificială, precum arome, conservanţi sau organisme modificate genetic.
• Nu conţine gluten sau faină de carne.

Dacă vrei să îţi răsfeţi pisica, să îi arăţi dragostea şi să o menţii sănătoasă cu o mâncare umedă de calitate, îţi recomandăm să îi oferi hrana Primal Spirit!

O găseşti la Econstrukt în diverse sortimente, din care poţi alege gustul preferat al pisicii tale.

Alegerea hranei pentru pisici sănătoase nu a fost niciodată mai simplă, datorită opţiunilor nutritive puse la dispoziţie de Econstrukt. Accesează chiar acum site-ul magazinului online şi asigură-te că ai la îndemână în casă atât hrană uscată, cât şi mâncare umedă de calitate premium pentru pisica ta!

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Mâncarea pentru pisici sănătoase – Cum o alegi?