Lectură de 2 minute

26 Sep 2017 - Știri și Noutăți

Mall Vitan a obtinut cinci premii internationale Hermes

Abonează-te pe  

Proiectul "Atlantida pierduta" a complexului Bucuresti Mall Vitan, care a presupus decoratiuni complexe si actiuni de CSR, a obtinut cinci premii internationale Hermes (doua trofee de aur si trei de platina), primele distinctii de acest tip oferite in Romania.

Cele cinci premii internationale acordate recent primului centru comercial modern din Romania pentru "Atlantida pierduta" au fost obtinute la mai multe categorii, de altfel primele de acest gen din Romania:

  • Campanie integrata de marketing

  • PR/Comunicare pentru programe strategice

  • Campanie de marketing integrata cu CSR

  • Decoratiuni si PR/Comunicare pentru proiecte de CSR

Premiile Hermes se acorda in urma unei competitii internationale dedicate profesionistilor din industriile creative si recompenseaza eforturile lor in ceea ce priveste conceptul, redactarea si designul materialelor si programelor traditionale de marketing, dar si ale tehnologiilor emergente.

Citeste si:
Black Friday în Mall-Vitan: vouchere cadou pentru clienții centrului comercial
Black Friday în Mall-Vitan: vouchere cadou pentru clienții centrului comercial

Proiectul "Atlantida pierduta" al Bucuresti Mall a pornit de la ideea ca, in sezonul de vara, zona centrala a centrului comercial sa recreeze un moment din existenta legendarului oras. Initiativa a avut drept premisa faptul ca singurele martore ale scufundarii Atlantidei ar fi putut fi niste personaje mitologice. Asta a presupus ca sub cupola Bucuresti Mall Vitan, clientii si vizitatorii sa descopere ultimele dovezi ale existentei Atlantide, mai exact trei sirene surprinse in ascensiunea lor catre suprafata apei. Pentru asta s-au folosit 1.900 de metri de panza, 6.400 de metri de cusaturi, doi croitori care au muncit 320 de ore si alte 2.500 de ore de realizare a sirenelor.

Proiectul a presupus si o a doua faza a proiectului, demarata pe 5 august 2017: o echipa de voluntari ai Bucuresti Mall, alaturi de Every Can Counts Romania, program european dedicat reciclarii si colectarii dozelor din aluminiu, a strans 4.000 de astfel de deseuri pe o raza de patru kilometri, pe plaja din Mamaia, populata de aproximativ 10.000 de oameni. Ca urmare a acestei actiuni, 800 de doze de aluminiu au fost transformate intr-o opera de arta inedita. De luni, 15 august, aceasta, intitulata Atlantida pierduta, a putut fi vazuta de clientii si vizitatorii centrului comercial in zona fantanii din incinta acestuia. La finalul expozitiei, toate dozele care au fost stranse vor fi reciclate.

Acest demers a fost initiat de Bucuresti Mall din dorinta de a contribui la procesul de curatare a spatiilor publice si de reciclare si desfasurat cu sprijinul Every Can Counts Romania, program prin care publicul din 10 tari europene este incurajat sa acorde atentie acestui tip de activitate.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Mall Vitan a obtinut cinci premii internationale Hermes