Lectură de un minut

11 Apr 2022 - Știri și Noutăți

Mai multe produse din ciocolată, marca Kinder, retrase de pe piață, pentru că ar fi infestate cu Salmonella

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Ferrero România, distribuitorul ciocolatei Kinder în România, recheamă mai multe produse ale mărcii menționate, pentru că sunt suspecte de infestare cu Salmonella, potrivit comunicatelor emise de Autoritatea Națională Sanitar-Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA).

Sortimentele de ciocolată Kinder au ajuns în mai multe magazine Profi, Kaufland, Metro, Mega Image, Penny, Selgros, Lidl, Carrefour și Auchan.

„Ferrero România recheamă voluntar în România mai multe loturi de produse. Ferrero cooperează cu autoritățile europene pentru siguranța alimentară în investigarea unei posibile legături cu un număr de cazuri de salmonella raportate în alte țări. Deși niciunul dintre produsele noastre Kinder puse pe piață nu a fost depistat pozitiv pentru salmonella în România, ca o măsură de precauție Ferrero România a decis să recheme voluntar și în România loturile de produse de mai sus”, se arată în comunicatul emis.

Cei care au achiziționat aceste produse sunt rugați să nu le consume, ci să le returneze magazinului de unde le-au cumpărat și să solicite contravaloarea acestora, până la data de 7 mai 2022 cel târziu.

Găsiți aici sortimentele de ciocolată retrase de la vânzare.

Sursa foto: Unsplash

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Mai multe produse din ciocolată, marca Kinder, retrase de pe piață, pentru că ar fi infestate cu Salmonella