Lectură de 2 minute

17 Jan 2023 - Știri și Noutăți

Magnolia vrea să deschidă o florărie în afara granițelor

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Cea de-a 18-a locație Florăriile Magnolia este de luna aceasta în Craiova. Aceasta poate fi găsită în centrul comercial Electroputere Mall și are o suprafață de 63 mp. Extinderea de acum completează prezența companiei în Craiova, unde livrează de ani buni prin achizițiile online.

Sursa foto: Magnolia

Magnolia este florăria din România cu cel mai mare lanț de magazine de pe piață, rețeaua ajungând, la finalul anului 2022, la 17 florării în: București, Cluj, Bistrița, Baia Mare, Brașov, Constanța, Galați, Timișoara, Sibiu, Oradea și Târgu-Mureș.

Extinderea în Craiova prin noua locație Magnolia a venit ca răspuns la numărul mare de livrări realizate în acest oraș. Astfel, compania a decis să aducă experiența Magnolia și mai aproape de clienți, prin intermediul unei florării fizice.

Conceptul locației a fost gândit încă de la început pentru clienți, ca aceștia să aibă posibilitatea de a fi cât mai aproape de flori, să le aleagă singuri chiar. A fost realizat în colaborare cu o firmă de arhitectură, recunoscută la nivel internațional, echipa în cauză cunoscând deja foarte bine care sunt cerințele și ideile de amenajare pe care le-au gândit, având astfel rezultate foarte bune și pe placul cumpărătorilor.

Odată cu această deschidere, compania își propune ca în 2023 să ajute cu 20% mai mulți clienți să aducă bucurie celor dragi și să transmită cele mai frumoase mesaje. De asemenea, planurile de extindere nu se opresc aici. Magnolia plănuiește și o lansare internațională cât de curând.

Magnolia deține florăria online din România, magnolia.ro, și o rețea de 18 magazine tip florării în zece orașe, reședințe de județ (Cluj-Napoca, Bistrița, Baia Mare, Oradea, Târgu Mureș, Brașov, Constanța, Galați, Timișoara, Craiova) şi în București. Pe lângă aceasta, colaborează cu peste 58.000 de florării internaționale din 140 de țări, facilitând astfel livrările de flori oriunde în lume. De peste 20 de ani, florăriile Magnolia pun la dispoziția clienților buchete și aranjamente florale pentru orice ocazie.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Magnolia vrea să deschidă o florărie în afara granițelor