Lectură de 2 minute

28 Feb 2023 - Știri și Noutăți

Magazinul online DualStore va lansa un smartphone marcă proprie și brățări fitness marca iSEN, în 2023

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Lansat în 2007, în Baia Mare, cu o investiție inițială de 10.000 euro pe nișa de telefoane dual sim, un segment nou pe piață la momentul respectiv, DualStore și brandul propriu iSEN au ajuns în prezent la o cifră de afaceri de peste 2 milioane de euro, deși contextul economic și pandemic din ultimii ani, precum și războiul de la granița României au adus și continuă să aducă provocări business-ului.

Sursa foto: DualStore

Planurile pentru 2023 includ schimbarea locației depozitului, birourilor și a micii fabrici de asamblat biciclete electrice. Tot pentru 2023, compania are ca obiectiv diversificarea categoriilor de produse ale brandului propriu iSEN. În acest an vor fi lansate modele noi de trotinete și biciclete, un smartphone marcă proprie și brățări fitness marca iSEN.

De la o piață a telefoanelor dual sim aproape inexistentă în 2007, DualStore a reușit să ajungă de la vânzări de 50.000 euro/an la peste 2 milioane de euro în prezent. În momentul de față, echipa dedicată brandurilor DualStore și iSEN este formată din nouă persoane.

În vara lui 2021, compania DualStore a lansat brandul său propriu, iSEN. Sub acest brand se regăsesc diferite produse: trotinete și biciclete electrice, căști audio cu bluetooth, ceasuri smart, camere auto dvr și alte gadget-uri.

Mai mult decât atât, în septembrie 2022 compania a investit în dezvoltarea aplicației iSEN Mobility, care a fost finalizată în ianuarie 2023.

DualStore comercializează online diferite categorii de produse, de la telefoane mobile (smart, rezistente, clasice), camere auto de bord, gadget-uri, trotinete și biciclete electrice, la tablete PC, laptop-uri, media playere cu Android, proiectoare, ceasuri smart, brățări fitness și căști audio.

Cele mai căutate categorii de produse de pe dualstore.ro

Cele mai căutate categorii de produse de pe dualstore.ro sunt: telefoanele rezistente, trotinetele, ceasurile smart și căștile audio. Iar brandurile cele mai căutate de clienți sunt: Ulefone, iSEN, Xiaomi, Blackview, Doogee, Oukitel și multe altele.

Cele mai multe comenzi vin din București, care sunt urmate de marile orașe din România. Creșterea numărului de clienți se datorează îmbunătățirii portofoliului de produse cu branduri, categorii, modele și produse noi din magazinul online.

Citeste si:
Italian Sparkling Espresso ZERO ZAHĂR, un nou produs 5 to go în supermarketuri și cafenele
Italian Sparkling Espresso ZERO ZAHĂR, un nou produs 5 to go în supermarketuri și cafenele

Având un service propriu cu o experiență de 13 ani în domeniu, DualStore asigură garanțiile tuturor produselor comercializate pe dualstore.ro.

Atât brandul DualStore, cât și brandul iSEN activează sub umbrela companiei StarMobileGsm.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Magazinul online DualStore va lansa un smartphone marcă proprie și brățări fitness marca iSEN, în 2023