Lectură de un minut

06 Feb 2019 - Știri și Noutăți

Magazinul online de experiente-cadou Complice.ro a crescut de patru ori in 2018

Abonează-te pe  

Magazinul online de cadouri Complice.ro a incheiat 2018 cu o cifra de afaceri de 92.000 de euro, de peste 4 ori mai mare decat in anul precedent, dinamica pozitiva datorandu-se in principal intrarii pe segmentul corporate, care a generat aproximativ jumatate din cifra de afaceri.

Datorita experientelor pentru companii, valoarea medie a comenzii s-a dublat, ajungand la 370 de euro. Cel mai scump pachet de experiente a fost de 2.000 de euro, iar media comenzilor pe segmentul individual este de 207 euro.

Pe segmentul corporate, comanda medie a ajuns la 1.200 de euro. Vanzarile de experiente catre companii, utilizate in general pentru organizarea unor evenimente de impact, pentru fidelizarea clientilor, a partenerilor de business, dar si pentru campaniile de premiere si de recunoastere a performantei angajatilor, au generat 48% din cifra de afaceri a Complice.ro.

"2018 a fost un an interesant si important pentru noi, in care atentia noastra a fost orientata indeosebi spre segmentul corporate. Am dezvoltat solutii de brand engagement, de motivare, care sa ajute la retentia talentelor in companii si am devenit un partener de incredere pentru segmentul B2B. In contextul deficitului de forta de munca din majoritatea domeniilor, evenimentele, premiile si cadourile care au la baza o experienta reprezinta o abordare prin care angajatorii se diferentiaza si cresc fidelitatea si cooperarea in cadrul echipelor", a precizat Oana Pascu, fondator Complice.ro.
44% dintre comenzile de experiente corporate facute de clienti anul trecut au fost destinate initiativelor interne, pentru proprii angajati, in timp ce restul de 56% au fost destinate partenerilor de afaceri si colaboratorilor.
Compania mentioneaza ca se ia in considerare ideea de extindere, printre zonele luate in considerare fiind Sibiu, Brasov, Cluj si Timisoara.
Complice.ro este un magazin online specializat in cadouri experimentiale si memorabile, care concentreaza peste 120 de idei creative - portofoliul de experiente este orientat atat catre zona de dezvoltare personala, de surprize romantice, cat si spre segmentul experientelor pentru persoanele care iubesc adrenalina sau spre zona de business.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Magazinul online de experiente-cadou Complice.ro a crescut de patru ori in 2018