Lectură de 2 minute

09 Mar 2023 - Știri și Noutăți

Magazinul online cu produse pentru copii Buy4Baby devine EMPRIA. Care sunt planurile retailerului pentru 2023

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Anul 2023 vine cu o schimbare pentru magazinul online Buy4Baby.ro, furnizor de produse pentru copii, preponderent din gama siguranței și protecției în casă. Datorită evoluției companiei, creșterii cifrei de afaceri și dorinței de a satisface cerințele diverse ale clienților, Buy4Baby devine EMPRIA.

Sursa foto: EMPRIA

Procesul de rebranding înseamnă pentru compania Empria mai mult decât o simplă strategie de a veni cu o imagine nouă. EMPRIA este despre Empatie, Muncă, Protecție, Responsabilitate, Iubire și Apreciere pentru toți cei de lângă noi, valori în care credem și care ne reprezintă.

Ioana Ciumara, fondatoarea business-ului

Business-ul Buy4Baby s-a născut în 2015, iar până în prezent a evoluat permanent și a ajuns să aibă o cifră de afaceri de jumătate de milion de euro. Consolidarea prezenței online, cât și detectarea unei nevoi de produse dintr-o gamă mai largă pentru un public mai variat, au condus la schimbarea numelui companiei și la o nouă identitate de business.

”Am dobândit notorietate pe piața produselor pentru copii așa că nu a fost ușor să luăm decizia de schimbare a numelui. Însă, pentru că ne dorim să evoluăm permanent, ne-am gândit însă că e mai bine să facem acest lucru mai devreme decât mai târziu. Ne păstrăm în continuare focusul pe nișa produselor de siguranță pentru copii care rămâne foarte importantă pentru noi. Dar, totodată ne extindem oferta pe noi categorii de produse pentru copii și chiar pentru adulți. În acest an ne vom consolida prezența în piețele din țările vecine și ne vom crește portofoliul de furnizori”, a completat Ciumara.

Clienții fideli Buy4Baby vor găsi pe Empria.ro aceleași produse pentru copii. În plus, vor găsi o gamă extinsă de produse și pentru copii mai mari, cât și pentru adulți. Mai departe de anul acesta, planurile Empria sunt de a creşte şi mai mult, de a se extinde și pe plan internațional.

În acest context al creșterii și dezvoltării, managerii companiei estimează pentru 2023 dublarea numărului de clienți.

Citeste si:
Turcii de la AC&co. vor deschide 6 noi magazine de haine pentru bărbați și lansează primul shop online în România
Turcii de la AC&co. vor deschide 6 noi magazine de haine pentru bărbați și lansează primul shop online în România
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Magazinul online cu produse pentru copii Buy4Baby devine EMPRIA. Care sunt planurile retailerului pentru 2023