Lectură de 3 minute

14 Apr 2022 - Știri și Noutăți

Magazinul naturist Puterea Plantelor își relansează platforma de shopping online

Roxana Vasile

Abonează-te pe  

Magazinul online naturist Puterea Plantelor anunță lansarea noii versiuni a site-ului web, ca parte a procesului de rebranding al companiei. Magazinul online cu funcționalități noi și îmbunătățite este disponibil de la 1 aprilie. Platforma este optimizată pentru a găsi mai ușor produsele de care au nevoie, precum și variante noi de produse care i-ar putea interesa, dar și pentru a automatiza procesele operative.

Cele peste 8.000 de produse prezente în cadrul platformei online Puterea Plantelor vor rămâne împărțite în aceleași categorii, și anume de la produse de igienă și îngrijire, produse cosmetice, precum și ingrediente cosmetice, până la produse alimentare, suplimente naturale, produse organice, uleiuri și siropuri naturale, produse pentru bebeluși și altele.

Ulterior lansării noului site, vor fi introduse atât produse, cât și producători noi. Printre producătorii deja prezenți în portofoliul Puterea Plantelor se numără Trăiește Bio Shop, Bio Nera Plant, Biogama Distribution, Fares Trading, Dacia Plant, Biovitality, Miobio Cosmetics și Techirghiol Farma Cosmetics.

Puterea Plantelor se așteaptă la o creștere de 15% a cifrei de afaceri

Putereaplantelor.ro sărbătorește nouă ani pe piața din România, site-ul fiind lansat în anul 2013 din dorința de a oferi o gamă variată de produse naturiste și BIO, dar și de a promova produse românești și un stil de viață sănătos. Compania și-a desfășurat activitatea în Bacău până în 2018, când s-a mutat la București. Cifra de afaceri și numărul de clienți au crescut în fiecare an, înregistrând în 2021 o cifră de afaceri de 450.000 euro. Pentru anul 2022, este estimată o creștere a acesteia de 15%.

Retail jobs

Obiectivul întregului proces de rebranding a site-ului putereaplantelor.ro este de a aduce mai aproape de clienți soluțiile pentru nevoile acestora, eficientizând experiența de cumpărături și simplificând procesul operațional prin automatizare. Noua platformă are un timp mai scurt de încărcare, iar produsele pot fi selectate mai ușor prin introducerea filtrelor și optimizarea motorului de căutare.

Nevoia unui rebranding a venit din dorința de a oferi clienților noștri o experiență centrată pe nevoile lor până la cel mai mic detaliu. Viziunea noastră – „să previi este mai bine și mai simplu decât să vindeci” – ne face să ne dorim să fim mai aproape de consumatori prin intermediul unei platforme mai prietenoase, mai intuitive și mai rapide. Mai mult decât atât, cu ajutorul specialiștilor, clienții noștri au acces la sfaturile și recomandările acestora pentru a fi siguri că alegerea produselor naturiste este una corectă”, a spus Diana Fala, fondator Puterea Plantelor.

Puterea Plantelor, înființat în 2013, este un magazin online de produse naturiste, BIO, provenite direct de la producători români sau distribuitori autorizați, la prețuri accesibile.

Fiind orientată către un stil de viață sănătos, compania oferă un sortiment de peste 8.000 de produse naturiste, de la produse alimentare, suplimente nutritive, produse cosmetice și de îngrijire, până la siropuri naturale, produse organice și produse pentru bebeluși.

Citeste si:
Walmart vrea să angajeze 40.000 de oameni pentru perioada sărbătorilor
Walmart vrea să angajeze 40.000 de oameni pentru perioada sărbătorilor

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Magazinul naturist Puterea Plantelor își relansează platforma de shopping online