Lectură de 2 minute

24 Aug 2016 - Știri și Noutăți

Locatia Media Galaxy din Cluj se redschide dupa reamenajare

Abonează-te pe  

Media Galaxy Cluj s-a reinventat si din 25 august redeschide unitatea din Polus Center, dupa o investitie de 500.000 de euro.


 

 

Unul dintre cei mai importanti retaileri de produse electronice si IT din Romania, Media Galaxy, deschide maine, 25 august, incepand cu ora 10:00 magazinul din Polus Center Cluj.

Cu o suprafata de 2000 de metri patrati, noua locatie va adaposti peste 29.000 de produse, despre care poti afla informatii de la cei 40 de consultanti instruiti sa iti ofere cele mai bune sfaturi in ceea ce priveste alegerea produsului potrivit. Investitia in reamenajarea magazinului a ajuns la un total de 500.000 de euro si a inclus:

- reorganizarea completa a showroom-ului

- extinderea zonelor de testare a produselor si a numarului de cabine pentru informatii

- rearanjarea si organizarea articolelor de la raft

- dezvoltarea de zone dedicate clientilor care vor sa afle care sunt ultimele noutati in domeniul tehnologiei.

Incepand din 25 august si pana pe 15 septembrie, produsele din magazinul Media Galaxy vor fi la promotii, in limita stocului disponibil.

Citeste si:
Lidl reintroduce Click&Pick în aplicație. Clienții vor putea rezerva electrocasnice și alte produse
Lidl reintroduce Click&Pick în aplicație. Clienții vor putea rezerva electrocasnice și alte produse

media galaxy deschidere cluj

Adrian Urda, Vice Presedinte Retail, Altex Romania a declarat: „Prin reamenajarea magazinului Media Galaxy dorim sa aducem valoare adaugata experientei de cumparare, asigurand clientilor cea mai varianta gama de articole, dar si noi posibilitati de interactiune cu produsele din magazin. Spatiul de expunere generos, zonele de testare, consultantii pregatiti sa ofere asistenta personalizata sunt cateva dintre atributele care seteaza standardele in retailul electro-IT si fac din magazinele Media Galaxy locul de intalnire al pasionatilor de inovatie si tehnologie high-end”.

Imbunatarirea experientei clientilor include si beneficii ca servicii de transport gratuite, instalare de produse la domiciliu, rambursarea diferentei de pret in cazul in care dupa achizitie gasesc un pret mai mic in alta parte, posibilitatea de a rezerva online si ulterior de a ridica produsul din cel mai apropiat magazin. In plus, cumparatorii au optiunea de a achizitiona produsele dorite prin diverse solutii de finantare (credit instant in magazin, credit de consum online, programe de rate cu dobanda).

Media Galaxy face parte din grupul ALTEX Romania si este existent pe piata de 11 ani cu 18 magazine, dar si o platforma de vanzari online.

Sursa foto: facebook Media Galaxy.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Locatia Media Galaxy din Cluj se redschide dupa reamenajare