Lectură de un minut

12 Jun 2017 - Știri și Noutăți

Magazinul Dedeman din Baneasa se deschide pe 14 iunie

Abonează-te pe  

Unul dintre cei mai mari retaileri cu materiale de constructii din tara, Dedeman anunta ca inaugurarea celui mai nou magazin este programata pentru 14 iunie. Acesta este localizat langa centrul comercial Baneasa si este cel mai mare si scump magazn de bricolaj din Romania - este construit pe un teren cu o suprafata de 50.000 de metri patrati.

Wall-street.ro mentioneaza intr-un articol ca noul magazin reprezinta cea mai mare investitie la nivel national intr-o locatie specializata cu produse de intretinere si amenajari pentru casa si gradina. Capitalul plasat de fratii Dragos si Adrian Paval se ridica la mai mult de 35 de milioane de euro.

dedeman baneasa

Noua unitate este situata langa centrele IKEA si Baneasa Shopping CIty, pe sos. Bucuresti-Ploiesti. Lucrarile pentru noul proiect au fost incepute anul trecut, magazinul asigurand locuri de munca pentru 200 de persoane.

Planurile de extindere pentru 2017 ale Dedeman includ deschiderea a doua noi spatii comerciale, pentru a se depasi pragul de 50 de unitati romanesti. Primul magazin care intra pe harta, dupa cel din Baneasa este in Hunedoara, programat la deschidere pentru 16 iunie. De interes pentru companie mai este zona Pantelimon, reprezentatii Dedeman avand deja un teren achizitionat, din 2015, dar si Turda unde mai are un o suprafata cumparata.

Sursa foto: dedeman.ro

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Magazinul Dedeman din Baneasa se deschide pe 14 iunie