Lectură de 2 minute

15 Feb 2022 - Știri și Noutăți

Magazinul cu produse pentru copii SMYK All for Kids deschide primul magazin de anul acesta, la Craiova și vrea să inaugureze încă șase

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Retailerul polonez SMYK All for Kids, cu articole destinate copiilor între 0 și 14 ani, deschide marți, 15 februarie, primul magazin din Craiova, extinzându-și astfel rețeaua națională la 24 de unități. Cu o suprafață de peste 540 de metri pătrați, acesta este primul magazin deschis anul acesta în țară și are opt angajați.

Oferta magazinului include de la articole de îmbrăcăminte și încălțăminte, accesorii pentru copii realizate sub brandul propriu, Cool Club, până la articole de puericultură: cărucioare, scaune de mașină, scaune de masă, cosmetice etc.

Magazinul cu numărul 24 este situat în incinta Electroputere Parc, pe Calea București nr. 78 C-D, clădirea C. În perioada 15-20 februarie, vor fi reduceri de 20% la toate produsele cu preț întreg, premii pentru primii 150 de clienți vor, iar cei care se înscriu în programul de fidelitate vor participa și ei un premiu surpriză.

SMYK All for Kids deschide 6 magazine anul acesta

SMYK All for Kids a deschis în 2021 un magazin, la Constanța, iar anul acesta își propune să deschidă încă 6 magazine, ajungând astfel la o rețea de 30 magazine la nivel național.

SMYK All for kids este brandul polonez cu o experienţă de peste 40 de ani pe piaţă. Rețeaua comercială a SMYK All kids operează 243 magazine proprii, dintre care 206 în Polonia, 24 în România și 12 în Ucraina.

În România, SMYK All for Kids este prezent pe piaţa din România din anul 2009 acoperind cu cele 24 magazine 18 orașe: București (AFI Cotroceni, ParkLake Shopping Center, MegaMall și Promenada Mall), Constanța - Vivo! Mall, Ploiești - AFI, Galați - Shopping City, Timișoara - Shopping City, Deva - Shopping City și Oradea - Prima Shops, Bistriţa – Retail Park B1, Satu Mare- Shopping City, Sibiu - Shopping City şi Promenada Sibiu, Baia Mare- Value Centre, Piatra Neamţ - Shopping City, Târgu Jiu - Shopping City, Târgu Mureş - Shopping City şi Târgovişte - Dâmboviţa Mall şi Brăila – Brăila Mall, Braşov- Afi Braşov, Craiova-Electroputere Parc.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Magazinul cu produse pentru copii SMYK All for Kids deschide primul magazin de anul acesta, la Craiova și vrea să inaugureze încă șase