Lectură de un minut

23 Feb 2022 - Știri și Noutăți

Magazinul Altex din Shopping City Târgu Jiu a fost reamenajat și modernizat

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Retailerul electro-IT Altex modernizează și reamenajează magazinul din Shopping City Târgu Jiu, care așteaptă clienții din 24 februarie.

„Continuăm să investim atât ȋn extinderea rețelei de magazine, cât și ȋn modernizarea celor existente. Pentru 2022, avem ȋn plan să deschidem 12 magazine noi Altex și să reamenajăm opt”, a declarat Edvin Abdulachim, director comercial Altex România.

Pe lângă schimbarea mobilierului, a fost ȋnlocuit și sistemul tradițional de iluminare, cu unul smart, pentru un consum redus de energie. Magazinul are etichete electronice și semnalizare digitală, care asigură o vizibilitate crescută a produselor și ofertelor la raft, dar și o schimbare rapidă și conformă a prețurilor.

Magazinul are pe stoc mii de produse, din categorii precum electronice, electrocasnice, anvelope, home confort și multe altele, și este situat ȋn mall-ul Shopping City Târgu Jiu, Str. Termocentralei, nr. 10. Tot ȋn Târgu Jiu, Altex mai deține o unitate, ȋn Complexul Romarta.

Retail jobs

Program Altex Târgu Jiu Shopping City

Pe 24 februarie, Altex Târgu Jiu Shopping City are program prelungit, de la 7:00 la 22:00, programul normal fiind de luni până duminică între orele 10:00 – 22:00.

Altex va avea reduceri de până la 40% pentru laptopuri, până la 35% pentru telefoane, până la 30% pentru electrocasnice mari și mici, produse de ȋngrijire personală și de entertainment. Printre ofertele speciale se numără:

  • iPhone 13 256 GB cu 3989,42 lei (reducere 21%);
  • LED TV Vortex cu 394,34 lei (reducere 42%);
  • centrală termică gaz Ariston cu 2099,43 lei (reducere 30%);
  • mașină de spălat cu uscător Beko cu 1349,77 lei (reducere 27%).

Primele 300 de persoane care cumpără din magazin de minim 150 de lei primesc cadou un set de măști KN95 FFP2.

Altex este activează pe piața de retail din România, cu peste 125 de magazine deschise în țară.

Citeste si:
Altex continuă investițiile la magazinele din țară
Altex continuă investițiile la magazinele din țară

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Magazinul Altex din Shopping City Târgu Jiu a fost reamenajat și modernizat