Lectură de un minut

13 Jul 2016 - Știri și Noutăți

Locatia retailerului Altex din Piatra Neamt a fost reamenajata

Abonează-te pe  

Unul dintre cei mai mari retaileri de electrocasnice, electronice, IT, comunicatii si multimedia, Altex Romania, a modernizat locatia din Piatra Neamt. Incepand de vineri, 15 iulie, cumparatorii sunt asteptati sa descopere noua infatisare.

Locatia aflata in Piata Stefan cel Mare nr. 18 I a intrat intr-un proces de reamenajare recent si odata cu finalizarea acestuia, va asigura cumparatorilor acces mai usor si rapid la produsele expuse la raft. O plaleta variata de serivcii si produse este distribuita pe o suprafata de 1250 de metri patrati.

Dan Ostahie, CEO ALTEX a declarat: "Ne dorim sa oferim constant clientilor o gama cat mai larga de produse pentru nevoile lor, servicii de calitate, dar si un spatiu modern si primitor pentru o experienta de cumparare mai placuta. Acum, magazinul ALTEX din Piatra Neamt isi intampina clientii cu un aspect nou, modern si mai apropiat de asteptarile lor.

ALTEX a pregatit o serie de oferte cu ocazia redeschiderii magazinului din Piatra Neamt. Aveti mai jos o selectie a promotiilor:

• Televizor Samsung LED Smart full HD, diagonala de 80 cm, la numai 999,9 lei (pret la schimb cu un televizor vechi)

• Combina frigorifica ARCTIC, capacitate 291 litri, clasa energetica A+, la numai 799,9 lei (pret la schimb cu un electrocasnic vechi)

• Combina frigorifica Whirlpool NO Frost, volum 315 litri si clasa energetica A+, la numai 1.399,9 lei (pret la schimb cu un electrocasnic vechi)

Citeste si:
Beko a lansat o expoziție de artă dedicată economisirii apei,  generată de inteligența artificială 
Beko a lansat o expoziție de artă dedicată economisirii apei,  generată de inteligența artificială 

Magazinul va fi deschis de luni pana duminica, in intervalul 9:00 si 18:00. Printre serviciile disponibile, magazinul ofera clientilor:

- posibilitatea de a accesa si solutii post-vanzare

- posibilitatea de returnare a produselor comercializate in maximum 31 de zile de la cumparare

- service

- garantie.

Prin reteaua nationala de 94 de magazine aflate in cele mai importante orase din tara si magazinul online www.altex.ro, ALTEX ofera clientilor un raport corect pret-calitate. Cumparatorii care gasesc produsele din gama ALTEX la preturi mai mici la alti retaileri specializati, atat online, cat si offline, primesc de doua ori diferenta.

Sursa foto MesagerulNeamt.ro.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Locatia retailerului Altex din Piatra Neamt a fost reamenajata