Lectură de 3 minute

27 Apr 2021 - Știri și Noutăți

Magazin universal de lux pentru locuitorii din nordul Capitalei: One și Le Manoir introduc un concept gourmet

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Compania imobiliară One United Properties a încheiat un parteneriat cu Cristian Preotu, proprietarul Le Manoir, pentru deschiderea unui concept de gourmet market în cadrul proiectului One Herăstrău Towers, amplasat în zona de nord a Bucureștiului, între cartierele Herăstrău și Aviației.

Magazinul universal premium va avea atât o zonă de „take-away”, cât și o parte de servire „on-premise”.

Marketul de lux va dispune de 6 mese în zona de bar franțuzesc, al cărui meniu constă în sandvișuri, salate și preparate rapide, dar și de o terasă unde clienții se pot bucura de diverse delicii culinare de la barul franțuzesc, din zona de sushi & oyster bar, dar și de băuturi fine.

Gourmet market-ul va avea un serviciu de vânzare asistată. Așadar, un somelier va fi disponibil în zona de vinuri, iar un expert chef în zona de sushi.

Elemente de sustenabilitate

Produsele disponibile pentru vânzare vor fi ambalate în cutii reutilizabile, ușor de transportat și chiar folosite ca elemente de depozitare a produselor în bucătărie. Dacă se vor deteriora, gourmet market-ul le va înlocui direct în magazin, pentru a preîntâmpina risipa și a promova sustenabilitatea. Eliminarea completă a pungilor de plastic și programele de reciclare vor face parte din programul noului market de la One Herăstrău Towers.

„Acest concept va fi un mix foarte interesant și eficient pentru clienții noștri, care vor putea fie comanda prin aplicație și ridica comanda, fie vor putea primi cele mai bune sfaturi de la specialiștii noștri de pe fiecare raion, fie, pur și simplu, se vor putea bucura de produsele noastre fresh la mesele din interior sau de pe terasă. Clienții vor putea cumpăra de la roșii, carne și pește, până la vi­nuri fine și alte produse exclusiviste.

Va fi un fel de magazin universal, cu de toate. Ne dorim să dezvoltăm un adevărat lanț de magazine alimentare superpremium. Vom lucra atât cu furnizori români, cât și cu străini. Acum, aici, în piața românească, nu există așa ceva. La Paris, la Moscova, la New York există genul acesta de magazin universal de lux, în care clienții găsesc orice își doresc, un fel de ”super-premium-market””, a declarat Cristian Preotu.

Aplicație pentru rezidenții One Herăstrău Towers

Rezidenții One Herăstrău Towers vor avea disponibilă și o aplicație exclusivă pentru telefonul mobil pe care o vor putea folosi pentru acest gourmet market. Aplicația va avea mai multe utilități, printre care: comunicarea directă, în timp real, cu șefii de raioane, pentru a vedea produsele existente, a primi recomandări și a plasa comenzi; plată direct în aplicație cu ridicare din magazin sau cu livrare customizată la o oră anume; avantaje speciale (precum discount-uri, livrare gratuită etc.).

Citeste si:
Auchan va folosi un camion electric ușor pentru transportul mărfurilor în București
Auchan va folosi un camion electric ușor pentru transportul mărfurilor în București

One United Properties este unul dintre cei mai activi dezvoltatori imobiliari de proiecte rezidențiale, de birouri și mixte de ultimă generație din București.

Recent, dezvoltatorul imobiliar de proiecte rezidențiale, de birouri și mixte din București a anunțat intenția de a se lista pe piața principală a Bursei de Valori București, intenție aprobată în cadrul Adunării Generale Extraordinare a Acționarilor din 19 aprilie.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Magazin universal de lux pentru locuitorii din nordul Capitalei: One și Le Manoir introduc un concept gourmet