Lectură de un minut

15 Sep 2022 - Știri și Noutăți

Magazin Lidl la Târgu Mureș

Viorela Pitulice

Abonează-te pe  

 Lidl România inaugurează, pe data de 15 septembrie, un magazin în orașul Târgu Mureș, județul Mureș, investiție în urma căreia vor fi asigurate peste 20 de noi locuri de muncă.

Noul magazin Lidl din Târgu Mureș, situat pe strada 22 Decembrie 1989, nr. 150-152, are o suprafață de vânzare de peste 1.300 m² și dispune de peste 145 de locuri de parcare.

Orarul de funcționare va fi de luni până sâmbătă între 07:30 și 22:00, iar duminică între 08:00 și 21:00. Odată cu inaugurarea magazinului, se creează peste 20 de noi locuri de muncă.

Prin utilizarea unor tehnologii avansate din domeniul construcțiilor şi în conformitate cu normele de protecție a mediului, noul magazin Lidl din Târgu Mureș dispune de soluții și tehnologii moderne, care asigură standarde înalte de eficiență energetică. Printre acestea se numără sistemul de iluminat LED, cu senzor de prezență și sistemele de recuperare a căldurii integrate în instalațiile de climatizare.

Inaugurarea magazinului Lidl din Târgu Mureș continuă strategia companiei de a oferi zilnic românilor produse de cea mai bună calitate la cel mai bun preț, într-o largă varietate de sortimente, susțin reprezentanții companiei.

Lidl promovează cu consecvență colaborarea cu producătorii locali, multe dintre mărcile de calitate comercializate în rețea fiind produse în România.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Magazin Lidl la Târgu Mureș