Lectură de un minut

19 Apr 2021 - Știri și Noutăți

Lyndsey Loyden-Edwards, noua directoare a Tetra Pak pentru Europa de Est

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Tetra Pak, companie suedezo-elvețiană care activează în domeniul de procesare și ambalare a produselor alimentare, anunță numirea lui Lyndsey Loyden-Edwards în funcția de director general pentru operațiunile companiei în Europa de Est. Lyndsey Loyden-Edwards îl înlocuiește pe Guillaume Latourrette, care a părăsit compania la sfârșitul lunii martie.

Lyndsey Loyden-Edwards are o experiență de peste 15 ani în industrie, deținând anterior diverse funcții de conducere în vânzări și marketing în sectorul ambalajelor și în retail. S-a alăturat Tetra Pak în 2018 în calitate de Key Accounts Director pentru Marea Britanie și Irlanda. În acest timp, a fost, de asemenea, membru al consiliului de administrație al ReCarton UK și al Alliance of Beverage Cartons and the Environment.

Înainte de a se alătura Tetra Pak, Lyndsey Loyden-Edwards a fost director de vânzări la DS Smith Plastics, o companie de soluții de ambalare. Loyden-Edwards deține o diplomă de licență în Marketing, Proiectare de produse și Statistică de la Universitatea din Derby, Marea Britanie.

Tetra Pak este o companie care oferă soluții de procesare și ambalare a produselor alimentare, cu peste 25.000 de angajaţi la nivel global.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Lyndsey Loyden-Edwards, noua directoare a Tetra Pak pentru Europa de Est